Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 листопада 2021, 21:46
2643
0

Манчестер Сіті - ПСЖ. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Битва за перше місце у групі A, в якій ми навряд чи побачимо Олександра Зінченка

| Оновлено 24 листопада 2021, 21:46
2643
0
Манчестер Сіті - ПСЖ. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 24 листопада, відбудеться зустріч п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів, у якому «Манчестер Сіті» прийматиме ПСЖ. Матч відбудеться у Манчестері на стадіоні «Етіхад». Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 22:00 за київським часом.

Манчестер Сіті

 

Після двох поразок наприкінці жовтня від «Вест Хема» у Кубку футбольної ліги та від «Крістал Пелас» у АПЛ команда Пепа Гвардіоли виграла три матчі із загальним рахунком 9:1 і знову перебуває на ходу. У турнірній таблиці групи A Ліги чемпіонів «містяни» випереджають своїх суперників на одне очко, але в заключному турі змагатимуться проти «Лейпцига» на виїзді, тоді як ПСЖ прийме «Брюгге». Тому питання першого місця потрібно вирішувати у рідних стінах, перемогти у Німеччині точно буде непросто, парижани можуть підтвердити.

У турнірній таблиці АПЛ «Ман Сіті» поки що другий, але «Челсі» знаходиться на відстані однієї перемоги. На довгій дистанції «небесно-блакитні» останніми роками були одними з найкращих і цього сезону точно боротимуться за золоті медалі.

У лазареті вже більше місяця знаходиться Ферран Торрес, також є питання щодо стану Кевіна де Брюйне та Джека Гриліша. Під слідством за звинуваченням у кількох випадках зґвалтування продовжує перебувати Бенжамен Менді. На жаль, українець Олександр Зінченко наразі не є основним.

ПСЖ

 

ПСЖ впевнено лідирує у чемпіонаті, втративши очки лише у 2 матчах із 12. «Лілль» уже не той, на другому місці взагалі йде «Ніцца», тому особливих проблем на внутрішній арені бути не повинно.

Команда Маурісіо Почеттіно, на місце якого вже сватають Зінедіна Зідана, втратила важливі очки в Лейпцигу в попередньому турі і тепер має постаратися вийти з першого місця. За певних розкладів можна втратити і друге місце, «Брюгге» ще має шанс піднести сюрприз.

Щодо травмованих, то останній матч пропускав Доннарумма. Точно не зіграють Рафінья і Юліан Дракслер. Серхіо Рамос і Преснель Кімпембе під питанням.  

Варто зазначити, що у складі майбутніх суперників немає дискваліфікованих на цей матч, також ніхто не висить на картці перед шостим туром.

Прогноз на протистояння

 

ПСЖ цього сезону ще не перемагав на виїзді в ЛЧ і навряд чи зробить це в Англії. «Манчестер Сіті» перебуває у більш виграшній ситуації, хоча й програв очний матч у Парижі, і не захоче просто так віддавати перевагу. Виходити з другого місця у групі, щоб одразу потрапити на умовну «Баварію» не хоче ніхто. Тому англійці мають грати на перемогу, щоб в останньому матчі вже не було неприємної інтриги. Але атакуючий потенціал ПСЖ дуже хороший, щоб списувати команду з рахунків. Чекаємо голів від обох команд та перемоги господарів.

Орієнтовні склади

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Вокер, Стоунс, Діас, Канселу, Сілва, Родрі, Гюндоган, Марез, Стерлінг, Фоден.

ПСЖ: Доннарумма, Хакімі, Маркіньос, Кімпембе, Діалло, Гуйє, Паредес, Верратті, Мессі, Мбаппе, Неймар.

24 листопада, середа

«Манчестер Сіті» – ПСЖ
Манчестер. Стадіон «Етіхад». 22:00
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
 Арбітр: Даніеле Орсато (Італія)
Прогноз Sport.ua — 3:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін обійшов Усика і Мудрика за кількістю підписників в Instagram
Футбол | 18 квітня 2024, 15:11 0
Лунін обійшов Усика і Мудрика за кількістю підписників в Instagram

З українських спортсменів більше тільки у Зінченка

Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 00:28 17
Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ

Український воротар здійснив найбільшу кількість сейвів в одному матчі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.