Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 листопада 2021, 12:32
1509
0

Максим ШАЦЬКИХ: «Хіба є альтернатива Гармашу? Я не бачу»

Фахівець вважає, що Мірча Луческу краще знає, кого ставити в атаку

| Оновлено 23 листопада 2021, 12:32
1509
0
Максим ШАЦЬКИХ: «Хіба є альтернатива Гармашу? Я не бачу»
ФК Динамо Київ. Денис Гармаш

Колишній форвард «Динамо» Максим Шацьких поділився думкою про перемогу «Динамо» над «Чорноморцем» (6:1) у поєдинку 15-го туру УПЛ. І її вплив на майбутній поєдинок «Динамо» з «Баварією» у Лізі чемпіонів.

— Перенесення матчу з «Чорноморцем» до Києва дозволило «біло-синім» заощадити сили та час на дорогу, хоча великих проблем, навіть якби команді довелося з'їздити до Одеси, вважаю, не було б.

— У чому користь для «Динамо» від матчів, у яких суперник грає майже молодіжним складом і наражається на розгром із рахунком 6:1?
—  А як інакше? У чемпіонаті України киянам, враховуючи золоті перегони із «Шахтарем», треба перемагати обов'язково, і справа не в кількості забитих м'ячів, а в тому, що взяли три очки і почали готуватися до «Баварії». Але Ліга чемпіонів — це зовсім інша історія. Зрозуміло, що з «Баварією» буде неймовірно складно, проте у футболі буває всяке, і за належного настрою, можна обіграти будь-кого.

— До гри з «Чорноморцем» багато розмов було про проблему «Динамо» в лінії атаки, де на вістрі доводиться діяти Гармашу. Але ж «морякам» забивали і Вітіньо, і Кулач — вони можуть вийти проти «Баварії»?
— Не треба дуже серйозно ставитись до матчу з одеситами. Підготовка до «Баварії» йде своєю чергою. Проти «Чорноморця» вийшли усі, хто міг. Практику дали максимальній кількості футболістів. Вважаю, що стартовий склад «Динамо» на гру з «Баварією» не сильно зміниться порівняно з попередніми поєдинками Ліги чемпіонів. Так, у 15-му турі ми бачили іншу картинку, але це не нова ера для «біло-синіх».

Хіба зараз є альтернатива Гармашу? Я поки не бачу… Поставити в атаку можна будь-кого, але тренеру видніше, і він, у ситуації, що склалася, не від хорошого життя вважає за краще покладатися не на номінальних нападників, а на хавбека.

Матч Ліги чемпіонів «Динамо» — «Баварія» відбудеться у вівторок, 23 листопада, о 19:45 за київським часом.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.