Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 23 листопада 2021, 09:05
281
0

Максим ШАЦЬКИХ: «Динамо потрібно намагатися чіплятися за кожне очко»

Фахівець – про шанси киян на єврокубкову весну

| Оновлено 23 листопада 2021, 09:05
281
0
Максим ШАЦЬКИХ: «Динамо потрібно намагатися чіплятися за кожне очко»
УПЛ. Максим Шацьких

Екс-форвард та екс-тренер київського «Динамо» Максим Шацьких висловився про матч 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Динамо» – «Баварія».

«Чи можуть кияни на щось розраховувати в матчі з «Баварією»? Можуть. Чому ні? Головне, щоб були дисципліна, виконання установки та самовіддача.

Чи може «Динамо» зробити те, що зробив «Аугсбург» у Бундеслізі? Ви не рівняйте Лігу чемпіонів та чемпіонат. Це – різні турніри. Немає такої команди, яка жодного разу у чемпіонаті не програвала. Все одно за сезон будь-який суперклуб один-два матчі програє. Так склалося у них із «Аугсбургом». Це футбол. «Ман Сіті» та «Барселона» програють. Усі програють. М'яч круглий, квадратне поле.

Сім футболістів «Баварії» не прилетіли до Києва через коронавірус? Звісно, ​​мюнхенці мають втрати. Це великі втрати. Семеро людей – це не двоє. Хоча, зрозуміло, «Баварія» має пристойну лаву запасних. Їм є ким замінити будь-якого футболіста. Але якість гри, напевно, трішки відрізнятиметься. І Нагельсман сказав, що втрати є, але «Баварія» намагатиметься виправитися за поразку від «Аугсбурга». Він сказав, що мюнхенці дарувати очки нікому не збираються. Ліга чемпіонів є Ліга чемпіонів та мотивація у них є. «Баварія» на кожен матч викладається по максимуму.

Зрозуміло, що динамівцям буде тяжко. Нерозумно говорити, що буде легко. «Баварія» - це все-таки «Баварія» у будь-якому стані та у будь-якому складі. Зараз мюнхенці – це загрозлива сила. Тим більше, Луческу і Нагельсман сказали, що це Ліга чемпіонів і призові ніхто не скасовував. Плюс киянам потрібно намагатися чіплятися за кожне очко. Перед своїми вболівальниками, гадаю, динамівці викладуться по максимуму. Але, як складеться, ми дізнаємось вже 23 листопада увечері», - сказав Шацьких.

Нагадаємо, що поєдинок групового турніру Ліги чемпіонів «Динамо» – «Баварія» розпочнеться 23 листопада о 19:45.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.