Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ATP
| Оновлено 22 листопада 2021, 22:19
5096
4

ЗАВАЦЬКА – про ATP Finals: «Шоу зробили – вау, рівень гри – космічний»

Українська тенісистка побувала на чоловічому Підсумковому турнірі та поділилася враженнями

| Оновлено 22 листопада 2021, 22:19
5096
4
ЗАВАЦЬКА – про ATP Finals: «Шоу зробили – вау, рівень гри – космічний»
Інстаграм Катаріни Завацької

Українська тенісистка Катаріна Завацька побувала на Підсумковому турнірі ATP і поділилась із Sport.ua емоціями від побаченого в Турині.
 
«Я була на півфіналах і на фіналі. Були суперкруті матчі, неймовірно рада, що там побувала. 
 
Дуже багато всього можна побачити і навчитися у цих гравців. Ми сиділи близько до корту, і можна було побачити, як у них працюють ноги, корпус, де вони стоять, як рухаються зигзагом, на м'яч, від м'яча. Як все це швидко відбувається. 
 
Вражена, наскільки солідно грав Звєрєв і проти Джоковича у півфіналі, і проти Медведєва у фіналі. Коли німець захищався, він був в ударі. Ноги і корпус працювали злагоджено, грав взагалі безпомилково. 
 
Складається враження, що в цих тенісистів немає спадів у грі. Можливо, іноді є, але це 2-3 розіграші, і помітити дуже важко. А потім знову такий високий рівень, і так триває весь матч. Звичайно, у них є емоції, але рівень тенісу і рівень фізичної форми космічний. Я раніше не бачила стільки матчів поспіль прямо біля корту, щоб глянути, як вони рухаються, як реагують, що роблять, коли йдуть витиратися рушником. 

 
 

Шоу зробили – вау, дуже класне! І це все так стимулює, хочеться теж там грати. Ця робота ніг у гравців – неймовірна. Рухи корпусом і пластичність, особливо у Джоковича. Наскільки вони стабільно грають – фантастика. Якщо чесно, то я навіть не порівнюю з дівчатами, бо це рівень космічно високий. Видно, що на цьому турнірі всі класно грають. Звєрєв виграв, бо було помітно, наскільки солідно він відіграв у тих матчах, що я бачила.
 
Рада, що побувала на таких змаганнях, побачила класний теніс, класний турнір. Дуже хочеться грати, але поки не можу зробити так, щоб це сталося. Але це ціль, це мотивує», – сказала Завацька.
 
На початку листопада Катаріна повідомила про паузу у виступах на 6 місяців. Завацька була на Підсумковому разом із Мартою Костюк. 

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
umnuy2
Странно,ни разу что-ли на теннисе не была при её профессии