Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

УХЛ
| Оновлено 24 листопада 2021, 03:25
7558
7

ОФІЦІЙНО. ФХУ готова автоматично виключити Донбас та Краматорськ з УХЛ

Клубам дали ще один шанс

| Оновлено 24 листопада 2021, 03:25
7558
7
ОФІЦІЙНО. ФХУ готова автоматично виключити Донбас та Краматорськ з УХЛ
uhl.ua

Федерація хокею України повідомила, що за підсумками засідання Дисциплінарного комітету вирішила не виключати клуби Донбас та Краматорськ з УХЛ.

Обидва клуби по два рази порушили регламент та задіяли дискваліфікованих гравців у своїх матчах, що має призвести до зняття клубів.

Однак ФХУ наголосила, що дає клубам ще один шанс. У разі, якщо в наступному матчі Донбасу та Краматорська (грають між собою у вівторок) знову будуть задіяні дискваліфіковані, команди автоматично виключать з УХЛ.

Раніше власник Донбасу Борис Колесніков через конфлікт з федерацією відкликав гравців зі збірної України. За це ФХУ покарала хокеїстів.

Клуби подали позови до цивільних судів.

Джерело ФХУ
Оцініть матеріал
(80)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

НХЛ. Тампа-Бей завадила Бостону і наздоганяє топ-3, шість шайб Оттави
Хокей | 28 березня 2024, 08:24 0
НХЛ. Тампа-Бей завадила Бостону і наздоганяє топ-3, шість шайб Оттави

Два матчі відбулися у Лізі

Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем
Футбол | 28 березня 2024, 14:52 2
Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем

Колишній головний тренер «Динамо» вважає Романа найпрофесійнішим футболістом з тих, кого він бачив

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
terhoha
Дитячий садочок. Молодша група.
Хосе Карерас
З такими темпами все йде до того, що у збірній буде грати 5Українців а всі решта Росіяни.Мені це не подобається.Для чого ця показуха і небажання(невміння)працювати зі школами?Просто мож навести Росіян і хвалитися результатом.Хто Зубкову таку дурну ідею нашептав??
suforza1921
Ну не можу вже з цих коментаторів, які геть далеко від теми. Опустимо зараз людські якості Колесникова, його політичні погляди (я КАТЕГОРИЧНО!!! не сприймаю ці речі). Але УХЛ - це дітище Колесникова, він його створив і довів до нинішнього, далеко не найгіршого стану. Натомість ФХУ за двадцять років так нарозвивала хокей, що напрогресувала збірну з вищого в аутсайдери третього дивізіону. І поки ФХУ забила болт на хокей, саме Колесников їм займався. Тепер же в УХЛ приходить Зубко, диктує свої умови. Це як в будинок який ви побудували, вривається якийсь пан, трясе папірцем, що ніби-то підтверджує, що саме цей пан тут хазяїн, а не ви, ставить вам умови і грозить вигнати вас з вашого будинку, якщо ви ці умовви не виконаєте. Я не адвокат Колесникова, п'ятий раз пишу тут на сайті, що він жодного морального права не мав відкликати хокеїстів зі збірної, але треба будь-які речі оцінювати справедливо і об'єктивно. Впевнений, що шантажами і погрозами обидві сторони тільки нашкодять хокею. Потрібен компроміс. Ніяких виключень з чемпіонату, ніяких зняття очок, але тільки під задукоментовані гарантії того, що у майбутньому демарші гравців зі збірної не повторяться.
ffggpl
Неужели нельзя сесть за стол переговоров и договорится!
Aleksandr Plutakhin
а якщо"готовы", то чому не виключают? Мабуть щось не так в цій справі. Зрозуміло, що колєсніков і Ко повне гівно, але якщо кажете А, топовинні казати і Б. Чи це все понти?