Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 22 листопада 2021, 21:18
16411
8

«70 тисяч фанів на стадіоні». Реванш Усик - Джошуа може пройти у Києві

Олександр Красюк все ще не відкидає варіанта з Україною

| Оновлено 22 листопада 2021, 21:18
16411
8
«70 тисяч фанів на стадіоні». Реванш Усик - Джошуа може пройти у Києві

Незважаючи на те, що економічна складова говорить на користь іншого варіанту, промоутер Олександр Красюк все ще не відкидає, що реванш Олександр Усик - Ентоні Джошуа пройде в Києві на НСК Олімпійський.

Бій має відбутися навесні 2022 року, проте сторона Джошуа хоче, щоб бій знову пройшов у Лондоні.

- Хоча б у відсотковому співвідношенні, які шанси у Києва прийняти бій такого рівня?

– Відповім вам на це запитання у середині грудня. Ми домовилися з Хірном на початок грудня зустрітися у Європі та розмалювати можливі варіанти. За великим рахунком, єдиний параметр, в якому Україна не зможе перевершити Велику Британію – це прибуток від продажу квитків.

Незважаючи на те, що на НСК «Олімпійському» ми зможемо розмістити близько 70 тисяч осіб, на «Вемблі» ми зможемо розмістити трохи більше глядачів – 90 тисяч. Таким чином, питома середня ціна одного квитка буде відрізнятися приблизно на один нуль. І у зв'язку з цим дохідна частина від квитків у Великій Британії виглядатиме, звичайно, більш доцільно. А решта доходів особливо не залежить від місця проведення. PPV від Великобританії – так, світові телевізійні транслятори – так, рекламодавці – так.

Є ще один момент - VIP-квитки. Вони на стадіоні «Тоттенхема» коштували 2000 фунтів. Якщо ми говоримо про комерційну складову, то VIP-клієнти – ядро ​​дохідної частини. Або, як мінімум, вони становлять левову частку від надходжень щодо прибутку від продажу квитків.

Є ще різниця у філософії, ментальності. Одна і та сама людина, припустимо, заможний українець, який поїхав до Лондона, при цьому купивши 2 квитки по 2 000 фунтів, сплативши за авіапереліт, готель та інші моменти, отримує якийсь пакет-тур вартістю 10 тисяч доларів і отримує задоволення у Лондоні.

Ця ж людина матиме зовсім іншу поведінкову модель, не виїжджаючи з Києва. Інакше кажучи, цей бій у нього буде під домом. І за двобій поруч із домом заплатити за квиток 2 000 фунтів – це вже зовсім інша історія. Разом з тим, британські фанати приїдуть взагалі без запитань.

Оцініть матеріал
(136)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Nordenus
Народ, давайте будем реалистами, проведение поединка в Киеве будет не выгодно ни для кого. Да и погода будет не лучшая в то время.
Игорь Левченко
Только Лондон, только победа! Красюк. А Киев - абы потрындеть)
Сміх
Дурень думкою багатіє. Спорт юа їм платить - щоб вони новини генерували?
А в реальності, дивимося яка ціна квитка у Лондоні і скільки готові заплатити у Києві.
А тоді дивимося звідки основна маса PPV. Трансляція для максимальних зборів під їх прайтам підлаштовуватися буде, бо не буде людина на 6 ранку ставати, щоб 30 баксів заплатити і бокс подивитися.
Тому нажаль.
nick07
Красюк вирішив порозважати народ?
bullyUA
Что-то мне кажется, что бой будет не в Лондоне и не в Киеве, а у арабов. Кроме денежного вопроса там и погода зимой получше
Умник
Кличко организует. Это реально.