Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 23 листопада 2021, 18:04
2663
2

Вільярреал – Манчестер Юнайтед. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

На «червоних дияволів» чекає перша гра після відходу Уле-Гуннара Сульшера

| Оновлено 23 листопада 2021, 18:04
2663
2
Вільярреал – Манчестер Юнайтед. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 23 листопада, у Вільярреалі на арені «Естадіо де ла Сераміка» відбудеться матч 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів, у якому «Вільярреал» прийме «Манчестер Юнайтед». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 19:45 за Києвом.

«Вільярреал»

 

Підопічні Унаї Емері в турнірній таблиці групи F Ліги чемпіонів посідають друге місце, маючи в активі 7 очок – стільки ж, скільки й у «Манчестер Юнайтед», який має найкращі додаткові показники. Стартувала «жовта субмарина» з домашньої нічиї 2:2 у поєдинку з «Аталантою», після чого на «Олд Траффорд» програла 1:2 манкуніанцям. Потім у «Вільярреалу» відбулися дві перемоги над «Янг Бойз» – 4:1 на виїзді та 2:0 вдома.

Після другої перемоги над швейцарцями команда Емері провела два матчі у чемпіонаті Іспанії, де вона на сьогодні посідає скромне 12 місце (16 очок після 13 матчів – 3 перемоги, 7 нічиїх, 3 поразки). Спочатку на полі «Естадіо де ла Сераміка» з рахунком 1:0 був переможений «Хетафе», а потім у Віго відбулася нічия 1:1 з «Сельтою».

Якщо вірити неофіційній інформації, у майбутньому матчі партнерам не зможе допомогти нападник Морено. Він має проблеми з м'язами. Решта виконавців під рукою в Унаї Емері.

«Манчестер Юнайтед»

 

Манкуніанці проведуть першу гру після недільної відставки Уле-Гуннара Сульшера. До матчу колектив, як відомо, готує екс-гравець «Манчестер Юнайтед» Майкл Каррік. Наразі «червоні дияволи» посідають перше місце в таблиці квартету F. Вони у 4-х матчах набрали 7 очок та випереджають «Вільярреал» за рахунок домашньої перемоги у особистій зустрічі (2:1).

На почин кампанії у Лізі чемпіонів «Ман Юнайтед» на виїзді був битий «Янг Бойз» - 1:2. Після цього була згадана перемога над «жовтою субмариною» та також домашній виграш у «Аталанти» (3:2). У крайньому поєдинку манкуніанці у Бергамо зіграли внічию 2:2 із «богинею».

Минулого вікенду «червоні дияволи» у виїзному матчі англійської Прем'єр-ліги програли «Вотфорду» (1:4). Після такого фіаско клубне керівництво ухвалило рішення розпрощатися із Сульшером, який, нагадаємо, керував командою із грудня 2018 року. Норвежець залишив «Манчестер Юнайтед» на 8-й позиції у турнірній таблиці чемпіонату Англії. Команда у 12 матчах набрала 17 очок та відстає від зони Ліги чемпіонів на 6 пунктів.

За попередньою інформацією, під питанням участь у матчі Кавані та Шоу, зате точно на полі не з'являться Варан, Грінвуд та Погба.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Вільярреал» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція П1 з коефіцієнтом 2,85 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Вільярреал»: Руллі - Фойт, Альбіоль, Торрес, Педраса, Парехо, Капу, Коклен, Піно, Груневелд, Діа.

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа - Ван-Біссака, Байї, Магуайр, Теллес, ван де Бек, Фред, Санчо, Фернандес, Лінгард, Роналду.

23 листопада, вівторок

«Вільярреал» - «Манчестер Юнайтед»
Вільярреал. «Естадіо де ла Сераміка». 19:45
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 2:1

 

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Си Цзи
Ох и отыграются подводники по полной. Ещё и де Хеа замлячкам поможет.