Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 23 листопада 2021, 21:04
3766
0

Барселона – Бенфіка. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Важливий матч у боротьбі за друге місце у групі E

| Оновлено 23 листопада 2021, 21:04
3766
0
Барселона – Бенфіка. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 23 листопада, у Барселоні на стадіоні «Камп Ноу» відбудеться матч п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів, у якому «Барселона» прийме «Бенфіку». Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом.

Барселона

 

Головні новини навколо «Барселони» – це прихід Хаві. Не можна сказати, що легендарний для каталонців футболіст яскраво себе проявив на тренерському містку, але він уже прогресує і гірше зробити для клубу точно не повинен. Приходу Хаві чекали довго і він поступово має налагоджувати ситуацію як на полі, так і поза ним. Роботи у Хаві багато, адже у чемпіонаті «Барселона» посідає шосте місце, відстаючи від лідера («Реал» прим.) на 10 очок.

Дебют нового тренера вдався. Вихідними «Барселона» здобула мінімальну перемогу над «Еспаньолом» у каталонському дербі. У цьому позитивні моменти вичерпуються. У клубу проблеми зі складом. Основний форвард команди Серхіо Агуеро має проблеми із серцем. У пресі всерйоз говорять, що через це аргентинець може завершити кар'єру.

У турнірній таблиці Ліги чемпіонів «Барселона» ще не вирішила завдання виходу до плей-оф. Саме матч із «Бенфікою» ключовий у цьому аспекті. І каталонці, і португальці пропустили вперед «Баварію» і тепер борються за другий рядок. «Динамо» з рівняння можемо викреслити. Нині в активі синьо-гранатових шість очок, вони випереджають «Бенфіку» на два. Для проходження далі потрібно обігравати прямого конкурента.

Бенфіка

 

«Бенфіка» у цьому матчі не має права на помилку. Підопічні Жорже Жезуша мають перемагати (або не програвати) «Барселоні», а наступного туру з «Динамо» бронювати вихід далі. Саме очна гра з каталонцями – ключова для «орлів». Більше того, лісабонський клуб знає, як обігравати цього суперника, адже у другому турі Ліги чемпіонів розгромив «Барселону» з рахунком 3:0.

В останніх матчах «Бенфіка» почала грати стабільніше. Спочатку клуб розгромив «Брагу» (6:1) у чемпіонаті Португалії, а потім потужно виступив у Кубку (4:1 з «Пасуш де Феррейрою»). У турнірній таблиці національної першості «Бенфіка» розташувалася на третьому рядку, відстаючи на одне очко від «Спортінга» та «Порту».

Не дуже добре йдуть справи в українського форварда «Бенфіки» Романа Яремчука. Футболіст не може забити вже у 10 матчах поспіль. Всього на рахунку Романа 4 голи та 4 асисти за клуб.

Прогноз на противостояння

 

Ми вважаємо, що «Барселона» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція П1 з коефіцієнтом 1.62 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Барселона»: Тер Штеген - Мінгуєса, Піке, Араухо, Альба, Гаві, Бускетс, Де Йонг, Дест, Депай, Коутіньо. 

«Бенфіка»: Влаходімос - Отаменді, Морато, Вертонген, Гілберто, Піцці, Вайгль, Грімальдо, Сілва, Яремчук, Нуньєс.

23 листопада, вівторок

«Барселона» – «Бенфіка»
Барселона. Стадіон «Камп Ноу». 22:00
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:1
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.