Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 24 листопада 2021, 16:22
2613
1

Спартак – Наполі. Прогноз та анонс на матч Ліги Європи

Московській команді не можна програвати

| Оновлено 24 листопада 2021, 16:22
2613
1
Спартак – Наполі. Прогноз та анонс на матч Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 24 листопада, на стадіоні «Откритіє Арена» у Москві відбудеться матч 5-го туру групового етапу Ліги Європи, в якому місцевий «Спартак» прийме італійський «Наполі». Початок поєдинку заплановано на 17:30 за київським часом.

Після чотирьох турів розклад у групі С такий: лідирує «Наполі» (7 очок), потім йде «Легія» (6), третє місце посідає «Лестер» (5), а замикає турнірну таблицю «Спартак» (4). Таким чином, кожна команда має шанси вийти у плей-оф. Перемога «Наполі» виведе неаполітанців у євровесну, а вікторія «Спартака» суттєво збільшить шанси москвичів на прохід.

«Спартак»

 

«Червоно-білі» вкрай невдало виступають цього сезону чемпіонату Росії. На вихідних вони програли «Краснодару» та опустилися на десяте місце у турнірній таблиці, випереджаючи зону перехідних матчів лише на п'ять пунктів. Недаремно останнім часом ходить все більше чуток про можливе звільнення Руя Віторії з посади наставника «Спартака».

У Лізі Європи команда з Москви зберігає шанси на плей-оф, але може втратити їх, якщо програє «Наполі». До цього «червоно-білі» на виїзді сенсаційно здолали неаполітанців, а також програли «Легії» та заробили одне очко у двох поєдинках із «Лестером».

Не допоможуть «Спартаку» у цій грі травмовані Роман Зобнін, Павєл Маслов, Гєоргій Мелкадзе, Есекьєль Понсе та Йорріт Хендрікс.

«Наполі»

 

Неаполітанці продовжують лідирувати цього сезону італійської Серії А, незважаючи на поразку від «Інтера» на вихідних. Це фіаско стало лише першим для «блакитних» цього сезону чемпіонату Італії. У результаті «партенопейці» мають однакову кількість очок з «Міланом» і випереджають на чотири пункти третій «Інтер». Підопічні Лучано Спаллетті можуть поборотися за чемпіонство.

У Лізі Європи стартував з нічиєю з «Лестером» та поразки від «Спартака», але потім двічі обіграв «Легію» та захопив лідерство у групі. Тепер все залежить від двох останніх матчів. Здається, що ми побачимо неаполітанців у плей-оф Ліги Європи.

Лазарет «Наполі» складається із трьох футболістів. Це Дієго Демме, Маттео Політано та Адма Унас. Вони не зіграють проти «Спартака». Також під питанням вихід на поле Костянтиноса Маноласа та Віктора Осімхена.

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою три матчі. Одна перемога на рахунку «Спартака» та двічі команди зіграли внічию. «Наполі» поки що не зміг здолати московську команду.

Орієнтовні склади

«Спартак»: Селіхов, Джикія, Жиго, Кофріє, Мозес, Умяров, Ігнатов, Айртон, Ларсон, Промес, Соболєв.

«Наполі»: Оспіна, Ді Лоренцо, Рахмані, Кулібалі, Руй, Ангісса, Руїс, Зеліньскі, Лосано, Інсіньє, Мертенс.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей. Нашою ставкою буде позиція П2 з коефіцієнтом 1.58 по лінії Parimatch.

24 листопада, середа

«Спартак» – «Наполі»
Москва. Стадіон «Откритіє Арена». 17:30
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 26 квітня 2024, 10:51 2
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 12
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.