Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 листопада 2021, 21:46
1825
0

Атлетіко – Мілан. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Останній шанс для команд

| Оновлено 24 листопада 2021, 21:46
1825
0
Атлетіко – Мілан. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 24 листопада, на стадіоні «Ванда Метрополітано» у Мадриді відбудеться матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, у якому місцевий «Атлетіко» прийме італійський «Мілан». Початок поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Перед цією грою розклад для команд групи В не дуже радісний. Лідирує «Ліверпуль» (12 очок), потім йде «Порту» (5), третє місце займає «Атлетіко» (4), а замикає турнірну таблицю «Мілан» (1). Таким чином, це по суті останній шанс для обох команд зачепитися за вихід у плей-оф.

«Атлетіко»

 

На вихідних «матрацники» провели черговий матч чемпіонату Іспанії. Мадридська команда на останніх хвилинах вирвала перемогу у «Осасуни», яка дозволила їй піднятися на четверте місце у турнірній таблиці. Щоправда, відставання від лідируючого «Реалу» не таке й велике, лише чотири бали, тому боротьба за чемпіонство в Прімері у розпалі.

У Лізі чемпіонів «Атлетіко» поки що не тішить своїх шанувальників. Єдину перемогу підопічні Дієго Сімеоне здобули якраз у поєдинку з «Міланом» на виїзді. Крім цього, була домашня нічия з «Порту» і дві поразки від «Ліверпуля», які поставили команду зі столиці Іспанії в дуже складне становище.

Не зіграють у цьому матчі травмовані Кіран Тріпп'єр, Жоау Фелікс та Іван Шапонич, а також дискваліфікований Феліпе. Покарання Антуана Грізманна зменшили до одного матчу, тож він зможе вийти на поле у ​​цій зустрічі.

«Мілан»

 

Для «россонері» поточний розіграш найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу є вкрай невдалим. Вони змогли зіграти внічию лише у домашньому матчі з «Порту», ​​а в решті поєдинків зазнали фіаско. Тільки перемога у матчі з «Атлетіко» дозволить «Мілану» розраховувати на продовження боротьби в єврокубках та потрапляння до плей-оф.

У чемпіонаті Італії справи у підопічних Стефано Піолі набагато кращі, навіть незважаючи на нічию з «Інтером» та поразку від «Фіорентини» у двох останніх матчах. «Мілан» має у своєму активі 32 очки та ділить перше місце у турнірній таблиці з «Наполі». Вперше за довгі роки можна сказати, що міланці здатні поборотися за Скудетто.

У лазареті «Мілана» знаходяться Давід Калабріа, Саму Кастільєхо, Майк Меньян, Алессандро Піццарі, Анте Ребіч та Фікайо Томорі. Всі вони з великою ймовірністю не зіграють проти «Атлетіко».

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою чотири матчі. Три перемоги на рахунку «Атлетіко» та одна – у «Мілана». Не було зафіксовано жодної нічиєї.

Орієнтовні склади

«Атлетіко»: Облак, Врсалько, Савіч, Ермосо, Лоді, Коке, Корреа, Льоренте, Лемар, Грізманн, Суарес.

«Мілан»: Татарушану, Калулу, К'єр, Габбія, Ернандес, Тоналі, Кессі, Салемакерс, Леау, Діас, Ібрагімович.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться внічию. Нашою ставкою буде позиція Х з коефіцієнтом 4.20 по лінії Parimatch.

24 листопада, середа

«Атлетіко» – «Мілан»
Мадрид. Стадіон «Ванда Метрополітано». 22:00
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:1
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.