Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 21 листопада 2021, 20:06
9439
6

Олександр КУЧЕР: «Якщо всі ображатимуться, команда може розвалитися»

Наставник «Металіста» розповів про перемогу над донецьким «Олімпіком» (3:0)

| Оновлено 21 листопада 2021, 20:06
9439
6
Олександр КУЧЕР: «Якщо всі ображатимуться, команда може розвалитися»
ФК Металіст. Олександр Кучер

Прес-конференція головного тренера «Металіста» Олександра Кучера після матчу з «Олімпіком» (3:0).

— Вийшла непроста гра. Ми до неї готувалися, розуміли, що буде непросто, зрештою, так і вийшло. Забий ми у першому таймі свої моменти — було б легше. Але це футбол. У першому таймі ми повністю володіли перевагою, треба було забивати, багато моментів, але ж я кажу: не вийшло. У другому таймі вже трохи наїлися, ми пресингували весь час, почали провалюватися, команда суперника навіть почала створювати моменти біля наших воріт. Замінами підсилили гру, хлопці добре увійшли, забили два м'ячі. Думаю, заслужена перемога.

— Ріаскос дуже емоційно відреагував на заміну. Ви вже спілкувалися із ним?
— Так, переодягнувшись, він підійшов одразу під час гри, потиснув руку. Йому хочеться грати, але ми ж розуміємо, що є три легіонери на футбольному полі. Є Харріс, який теж хоче грати, ми переговорили, зрозуміли один одного. Якщо так всі ображатимуться, команда може розвалитися. Є ж інші хлопці, які хочуть грати, сидять на заміні, чекають свого шансу. Тут потрібне терпіння та розуміння.

(на відео з 4:10)

— Сьогодні у вас спрацювали усі заміни. Підлепенець і Банада забили, Харріс віддав півтори гольові передачі. У чому запорука того, що саме джокери сьогодні себе так проявили?
— Хлопці вийшли, підсилили гру. На той час ми вже втомилися, десь почали провалюватися, не встигали перекривати суперників. Футболісти, які вийшли, посилили гру, нам цього не вистачало. І Руслан [Фомін] добре пресингував, і Женя Банада, і Женя Підлепенець. Ми додали в агресії та завершенні, зробивши заміни.

— Чи успіх Харріса може бути наслідком успішної гри Ріаскоса в останніх матчах?
— І Брайан, і Кадім добре зіграли, і обидва грають на одній позиції. Ми даємо ігровий час і одному, і другому. Буває, що Пейшото можемо замінити, Ріаскоса поставити нападником, а Харріса ліворуч — і такий варіант можливий. Три легіонери на футбольному полі — тому так виходить.

— До наступного матчу з «Оболонню» готуватиметься вся команда, чи хтось заздалегідь піде у відпустку?
— Ні, у нас ніхто не йде у відпустку. Ми готуватимемося всі. Мені цікаво, чому хтось має раніше поїхати? (Усміхається.)

— Ви вже сказали, що сьогодні відіграли заміни. Чи можна очікувати у наступному матчі у стартовому складі Банаду та Підлепенця?
— Зараз треба, щоби хлопці відпочили і відновилися після важкої гри. Ми зберемося, готуватимемося, а хто виглядатиме краще, той і гратиме. Наразі нікому місце у складі не заброньоване.

— Вже закінчується перша частина чемпіонату. Які позиції хотіли б підсилити перед весняним сезоном? Чи замислювалися над цим?
— Звичайно, ми думали над цим, але зараз я не про це говоритиму. Йде чемпіонат, у нас є команда, і я не думаю, що говорити про це доречно.

— Питання щодо Банади. Євген вийшов на 45 хвилин, стільки він давно не грав, були травми. Як ви оціните його сьогодні?
— Женя, загалом, добре виходить на заміну. Це його не перший гол після виходу у другому таймі. Усе, про що я просив, він виконав.

У заключному офіційному матчі цього року «Металіст» зіграє на виїзді з «Оболонню».

Події матчу

86’
ГОЛ ! М'яч забив Євген Підлепенець (Металіст).
83’
ГОЛ ! М'яч забив Євген Банада (Металіст).
31’
ГОЛ ! М'яч забив Матеус Пейшоту (Металіст).
Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Николай Власов
ЖДУ МЕТАЛЛИСТ В ПРЕМЬЕР ЛИГЕ УДАЧИ ВАМ РЕБЯТА ПРЕМЬЕР ЛИГА НОВЫЙ ТУРНИР НОВЫЙ ВЫЗОВ!!!
Mishka_Tayson
Не розумію - нащо ці ведмежі послуги з боку суддів - команда (Металіст) і так досить цікаво і потужно грає. Принаймні - на рівні першої ліги. Переконаний - у вишці їм не будуть так відверто підсуджувати (навіть у цій грі - відмінений чистий гол Олімпіка, сумнівна друга жовта...), тому у наступному сезоні у когось буде багато розчарувань...
Victor Podzigun
Не все так просто с этим металистом. Пропаганда Ярика все своди к чьей то зависти и тд. Но наблюдая первую лигу ни в одной команды нет столько нареканий. В каждой игре удаление и пенальти. Не засчитываются чистые голы ,свистят в одну сторону ,а это ламает игру сразу же. Но этим страдают и ихние братья с высшей лиги ,а потом в лиге эвропы не могу забить на двоих ни одного гола ,а все начинается с малого. Ну а зомби все ототальном преимуществе. А сборная с Болгарией при тотальному преимуществе даже проигрывала. Так что не нужно вешать лапшу.....
Андрей Гинов
Главное что бы судьи не обижались и всем давали 🤑
Alexander Киев
Убогая Дырка Сурка скулит больше всего, от любого матча Металлиста как же не хотят они терять свое законное 2-е место. Но этот клюб шубный, никто не поддерживает и даже в Киеве они не надо никому, им тут не рады. Факт
Вперёд Металлист! Ждём в УПЛ. Пора сношать Дырку в 2 ствола
PerezdeCuellar
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил