Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 23 листопада 2021, 16:23
2087
1

Дженоа – Рома. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз спеціаліста на поєдинок чемпіонату Італії

| Оновлено 23 листопада 2021, 16:23
2087
1
Дженоа – Рома. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Дженоа

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 13 туру італійської Серії А «Дженоа» – «Рома».

«Шевченко як головний тренер «Дженоа» дебютує в Серії А домашнім матчем зі знаменитою «Ромою», яку очолює добре відомий Андрію топовий португальський тренер Жозе Моурінью. Безумовно, на папері до матчу «Рома» - фаворит, але все вирішуватиметься на футбольному полі.

Порівняйте напругу Жозе Моурінью та Андрія Шевченка. Андрій прийняв команду, яка бореться за виживання і має одну перемогу в 12 матчах. Тому підтримка всіх без винятку тут забезпечена. Також футболісти «Дженоа» хочуть кардинально виправити ситуацію. Також є системна робота тренерського штабу Андрія Шевченка.

А як Моурінью? Його запрошували для завоювання титулів, а у них уже 5 поразок та 1 нічия у 12 турах Серії А. Також «Рома» на 13 очок відстає від лідерів. Вони програли «Вероні», «Венеції», «Ювентусу», «Мілану» та «Лаціо», а також «Буде Глімту» з рахунком 1:6! З тими ж норвежцями вони 2:2 зіграли, поступаючись по ході зустрічі. Керівництво «римських вовків» має величезні претензії до Жозе за результатом та якістю гри. Тож порівняйте ситуацію двох тренерів. Як би «Дженоа» не зіграв, у команди та тренерського штабу буде підтримка. Їм аплодуватимуть. Цього не скажеш щодо їхніх суперників.

Попередні три матчі «Дженоа» зіграв унічию. А нам хочеться, щоб при дебюті Шевченка «грифони» одразу здобули перемогу, тим більше над іменитою «Ромою». У складі «Дженоа» є дуже багато дуже добрих, сильних, досвідчених, кваліфікованих футболістів, багато з яких це гравці збірних. Це капітан команди Доменіко Крішіто, воротар Сальваторе Сірігу, Стефано Стураро. Усі троє грали за збірну Італії. А ще є нападник Горан Пандєв. За збірну Північної Македонії він зіграв понад 120 ігор та забив понад 30 м'ячів. Він грав в «Інтері» та «Наполі». А є ще еквадорський форвард Кайседо, хорватський опорник Бадель, досвідчений швейцарець Бехрамі, ганець Екубан та інші талановиті футболісти. На мою думку, дуже цікаве поєднання гравців. Впевнений, що тренерському штабу вдасться їх об'єднати та донести свої тренерські вимоги, що дозволить досягати результату.

Особисто я впевнений, що «Дженоа», як мінімум, не програє «Ромі». Щиро бажаю генуезцям з Андрієм Шевченком удачі», - сказав Грозний.

Матч «Дженоа» – «Рома» відбудеться 21-го листопада. Початок зустрічі о 21.45.

В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінницю, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Андрущик
Будемо вірити прогнозам спеціаліста,він як циганка в підворотні,гарно лепече.