Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 05 грудня 2021, 14:15
454
0

Тоттенхем – Лідс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Конте час відзначити перемогою повернення до АПЛ

| Оновлено 05 грудня 2021, 14:15
454
0
Тоттенхем – Лідс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 21 листопада, у Лондоні на стадіоні «Тоттенхем Хотспур» відбудеться матч дванадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють лондонський «Тоттенхем» та «Лідс». Стартовий свисток рефері Андре Маррінера з Бірмінгема прозвучить о 18:30 за київським часом.

Тоттенхем


«Шпори» все ще намагаються звикнути до манери роботи під керівництвом італійського фахівця Антоніо Конте, і поки що повноцінного впливу руки 52-річного наставника нам не вдавалося побачити. Утім, листопадова міжнародна пауза, як і саме рішення керівництва столичного колективу змінити головного тренера перед нею, виглядає вкрай доречною. «Тоттенхем» потребував серйозної перебудови, а колишній головний тренер, португалець Нуну Ешпіріту Санту, намагався лише плисти за течією. Чи вийде у Конте пройтися випаленим після Жозе Моуріньо полем? Чому б і ні. Він уже мав досвід отримання у спадок результатів роботи досвідченого португальського фахівця за часів роботи в «Челсі» і навіть частково в міланському «Інтері».

До того ж, «шпори», хоч і перебувають у кризі з точки зору досягнутих результатів, не виглядають абсолютно безнадійним колективом. Команди із середини турнірної таблиці англійської Прем'єр-ліги цього року особливо лихоманить, тому навіть 10 очок відставання від лідера в особі тих самих «пенсіонерів» не виглядає катастрофічною прірвою. Перед Конте відкривається чудова серія матчів проти суперників середньої руки, за час якої можна буде з лишком надолужити втрачене своїм попередником. До того ж, «Тоттенхему» варто вже наступного тижня закрити всі питання про кваліфікацію у плей-оф Ліги конференцій УЄФА, оскільки на міжнародній арені результати команди значного захоплення не викликають.

Лідс


Підопічні Марсело Б'єлси останні кілька турів поспіль грають без поразок, проте вийти на переможну серію все одно не можуть. «Павлини» поступово намагаються відходити від зони вильоту, проте темп цього руху все ще є недостатнім для того, щоб вважати їх у безпеці в цьому питанні. 15-й рядок – таке становище команди аргентинського фахівця на даний момент, і є великі сумніви щодо того, що воно отримає покращення найближчим часом.

Календар «Лідса» найближчим часом також можна охарактеризувати як прийнятний, проте безпосередньо перед та під час Boxing day «білі» поринуть у матчі проти «Челсі», «Манчестер Сіті», «Арсеналу» та «Ліверпуля», і, як показує практика , очок проти цих суперників футболісти Б'єлси набрати не зможуть. Як бачиться, головним питанням майбутньої гри стане припущення про те, чи можна «Тоттенхем» досі відносити до грандів футболу своєї країни. Якщо відповідь на нього буде ствердною, то гостьовій команді мало що світить у плані результату.

Орієнтовні склади


«Тоттенхем»: Льоріс – Регілон, Девіс, Санчес, Дайєр, Емерсон – Сон, Ндомбеле, Ло Чельсо, Моура – Кейн.

«Лідс»: Мельє – Купер, Стрюйк, Льоренте – Даллас, Харрісон, Філіпс, Форшоу – Джеймс, Рафінья – Родріго.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку господарі поля зможуть здобути перемогу над історично незручним для себе суперником. Нашою ставкою буде позиція – Тоттенхем переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.60 за лінією Parimatch.

21 листопада, неділя

«Тоттенхем» – «Лідс»
Лондон. «Тоттенхэм». 18:30
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Setanta та відеосервіси MEGOGO та Oll.tv
Арбітр: Андре Маррінер (Бірмінгем, Англія)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.