Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 20 листопада 2021, 17:09
697
0

Аталанта — Спеція. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Спеціаліст поділився очікуваннями від поєдинку 13-го туру Серії А

| Оновлено 20 листопада 2021, 17:09
697
0
Аталанта — Спеція. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Аталанта

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 13-го туру італійської Серії А «Аталанта» - «Спеція».

«У липні поточного року «Спецію» прийняв знаменитий Тіагу Мотта. Йому 39 років. Минулого сезону «Спеція» посіла 15 місце, зберігши прописку в Серії А. Зараз у «Спеції» аналогічна ситуація. Боротьба за збереження прописки. Обігравши у себе вдома «Торіно» 6-го листопада, «Спеції» вдалося на якийсь час покинути зону вильоту. Але попереду у них будуть дуже сильні суперники. Зараз «Спеція» їде до Бергамо до амбітної та граючої «Аталанти». Для нас цей матч цікавий тим, що в обох командах грають українські збірники Руслан Маліновський та Віктор Коваленко. Вважаю за правильний крок перехід до «Спеції» Коваленка, який матиме постійну ігрову практику і, безумовно, зможе вийти на свій найкращий рівень.

Безперечно, команди вирішують різні завдання. Також зазначу, що ігри клубних команд після матчів збірних є досить складними. Футболісти повертаються до своїх клубів у різному стані, як фізичному, так і психологічному.

Подивіться на графік «Аталанти» у найближчі 6 ігор. Я спеціально на цьому акцентую, щоб усі зрозуміли, у якому графіку працюють футболісти, тренери та весь колектив. За 18 днів бергамаски зіграють 4 матчі Серії А та 2 поєдинки Ліги чемпіонів. Після матчу зі «Спецією» у «Аталанти» ігри з «Янг Бойз», «Ювентусом», «Венецією», «Наполі» та «Вільярреалом». Уявіть, яка це напруга. Поставте себе на місце тренера і як він має чинити.

З боку Гасперіні передбачаю суттєву ротацію з урахуванням усіх складових. У матчі зі «Спецією» будуть задіяні футболісти, які мають значно менше ігрової практики, а лідери готуватимуться до двох наступних матчів у гостях – з «Янг Бойз» та «Ювентусом». Такі особливості та нюанси тренерського ремесла – правильно розподіляти свої сили у всіх турнірах по дистанції, бо у будь-якій справі немає дрібниць.

Коваленко добре знайомий з усіма нюансами гри «Аталанти» і він зможе поділитися цією інформацією з партнерами зі «Спеції». Я особисто впевнений у перемозі «Аталанти», тому що це класніша команда, яка забиває практично в кожному матчі. А «Спеція» найбільше пропускає і дуже мало забиває. Інтриги тут я не бачу, але може лише бути певна недооцінка з боку господарів поля. Але це вже прерогатива тренерського штабу та лідерів «Аталанти», – сказав Грозний.

Матч «Аталанта» – «Спеція» відбудеться 20 листопада. Початок зустрічі о 16.00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.