Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 21 листопада 2021, 16:31
967
0

Гранада – Реал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Мадридський клуб може очолити чемпіонські перегони перед вирішальною грою єврокубків

| Оновлено 21 листопада 2021, 16:31
967
0
Гранада – Реал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 21 листопада, у Гранада на стадіоні «Нуево Лос Карменес» відбудеться матч чотирнадцятого туру чемпіонату Іспанії з футболу, у якому зіграють «Гранада» та мадридський «Реал». Стартовий свисток валенсійського арбітра Хуана Мартінеса Мунуери пролунає о 17:15 за київським часом.

Гранада


У майбутньому поєдинку одному з претендентів на потрапляння в зону вильоту доведеться пройти досить важке випробування. За великим рахунком, команду Роберта Морено від третього з кінця місця в турнірній таблиці зараз рятують лише невдалі виступи «Ельче», який має з ними однакову кількість очок. У цьому турі переслідувачі гратимуть проти сусідів «насридів» регіоном, севільського «Бетіса», тому навряд чи зможуть розжитися очками, що трохи знизить навантаження на господарів гри.

Початок сезону для «Грани» був катастрофічним. Перша перемога прийшла тільки у восьмому турі, причому одразу в надпринциповій домашній грі проти тих самих «нервіонців» (1:0), а три здобуті нічиї за період із семи матчів без перемог дозволяли хоч якось балансувати на межі повного провалу. Однак, не поспішайте ховати команду Морено передчасно! Так, вона програвала таким командам як «Сельта» з Віго (0:1) або «Райо Вальєкано» (0:4), проти при цьому відбирала очки на старті у «Вільярреалу» (0:0), «Валенсії» (1:1) та каталонської «Барселони» (1:1). У якій би формі не знаходилися суперники на той момент, їхні імена дозволяли говорити багато про що.

Реал


Суперником за наступним поєдинком для «Гранади» стане мадридський «Реал», який бере активну участь у «королівських» перегонах за перший рядок проти «Реалу Сосьєдад», і невгамовної андалузької «Севільї», із якою має однакову кількість очок, а від « біло-блакитних» відстає на один пункт, при тому що зіграв на один матч менше. Очевидно, що частота осічок у підопічних Іманоля Альгуасіля не дозволить їм довго лідирувати в турнірній таблиці, тому «вершковим» необхідно просто дочекатися моменту для вдалого випаду. Чи станеться він у ці вихідні? Можливо. Команді з Сан-Себастьяна доведеться цього ж дня зіграти вдома проти «Валенсії», тому може статися будь-що.

Чого необхідно категорично уникати «Реалу» у майбутній грі, то це невимушеної втрати очок. Наближаються вирішальні матчі Ліги чемпіонів УЄФА, а становище на внутрішній арені здається настільки крихким ще зі старту сезону, що від туру до туру «галактикос» змушені озиратися на результати виступів ключових конкурентів. Очевидно, що гра проти молдовського «Шерифа» стоїть у команди Карло Анчелотті зараз на першій позиції за своєю важливістю, але недооцінювати суперників на внутрішній арені їм також не рекомендується. Інакше повториться сценарій гри проти Леванте (3:3).

Орієнтовні склади


«Гранада»: Машіміану – Нева, Санчес, Діас, Кіні – Пуертас, Мончу, Гоналон, Соро – Суарес, Моліна.

«Реал»: Куртуа – Альба, Мілітао, Начо, Карвахаль – Камавінга, Каземіро, Кроос – Жуніор, Бензема, Асенсіо.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі гості зуміють перемогти, при цьому сам поєдинок вийде досить результативним, як і в попередніх зустрічах між цими двома командами. Нашою ставкою буде позиція – «Реал» переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.07 за лінією Parimatch.

21 листопада, неділя

«Гранада» – «Реал»
Гранада. «Нуево Лос Карменес». 17:15
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Хуан Мартінес Мунуера (Валенсія, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 0:3
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Перший гравець в історії! Роналду встановив унікальний антирекорд Євро
Футбол | 02 липня 2024, 07:59 3
Перший гравець в історії! Роналду встановив унікальний антирекорд Євро

Кріштіану не зумів переграти Яна Облака з 11 метрів на чемпіонаті Європи 2024

Трансфер Довбика в топ-клуб зірвано. Відома причина
Футбол | 02 липня 2024, 11:24 50
Трансфер Довбика в топ-клуб зірвано. Відома причина

Довбик не перейде в «Атлетіко»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.