Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 20 листопада 2021, 21:17
1731
2

Барселона - Еспаньол. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Хаві розпочне із «блауграною» з каталонського дербі

| Оновлено 20 листопада 2021, 21:17
1731
2
Барселона - Еспаньол. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
ФК Барселона

У суботу, 20 листопада, у Барселоні на арені «Камп Ноу» відбудеться матч 14 туру іспанської Прімери, в якому «Барселона» прийме «Еспаньол». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 22:00 за Києвом.

«Барселона»

 

«Синьо-гранатові» проведуть перший матч під керівництвом Хаві Ернандеса, який змінив на чолі колективу нідерландця Рональда Кумана, який працював з каталонцями з серпня 2020 року, а також Серхі Бархуана, який тимчасово керував командою. Наразі «Барселона» у таблиці іспанського чемпіонату посідає 9 місце. У 12 матчах вона набрала 17 очок, здобувши 4 перемоги, 5 разів зігравши внічию та зазнавши трьох поразок.

«Блауграна» йде на серії з чотирьох матчів без перемог. 17 жовтня вона вдома переграла «Валенсію» (3:1), після чого були поразки 1:2 вдома від «Реала» та 0:1 у гостях від «Райо Вальєкано», а також нічиї 1:1 на своєму полі у матчі з «Алавесом» та 3:3 на виїзді із «Сельтою». При цьому у Віго каталонці вели у рахунку 3:0 після першого тайму, але перевагу до фінального свистка не втримали.

Хаві не зможе задіяти у матчі Брейтуейта, Ваге, Деста, Агуеро та Фаті, які перебувають у клубному лазареті. Під питанням вихід на поле Педрі.

«Еспаньол»

 

Команда Вісенте Морено у поточній турнірній таблиці Прімери посідає 11 місце. Вона набрала 17 очок у 13 зіграних поєдинках. У них «Еспаньол» здобув 4 перемоги, 5 разів зіграв внічию та 4 рази програв.

У крайньому матчі «біло-сині» на своєму полі переграли «Гранаду» (2:0). Ця перемога перервала серію команди із трьох поєдинків без перемог. До неї увійшли зустрічі із «Ельче» (2:2 на виїзді), «Атлетиком» (1:1 удома) та «Хетафе» (1:2 на виїзді).

За результатами на виїзді «Еспаньол» нині у Іспанії лише 18-й (до речі, «Барселона» має 17-й показник). У шести гостьових матчах він по три рази зіграв внічию та програв. І що цікаво: результати у матчах команди на виїзді чергуються – нічия, перемога, нічия тощо. У крайньому поєдинку була поразка 1:2 на полі «Хетафе».

У майбутньому поєдинку за «біло-синіх» точно не зіграють Баре та Жил, а щодо У Лея є питання.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Барселона» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція П1 з коефіцієнтом 1,39 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Барселона»: тер Штеген - Роберто, Араухо, Гарсія, Альба, Педрі, Бускетс, Гаві, Депай, Коутіньо, Л. де Йонг.

«Еспаньол»: Лопес - Відаль, Гомес, Кабрера, Педроса, Морланес, Дардер, Меламед, Мелендо, Ембарба, Томас.

20 листопада, субота

«Барселона» – «Еспаньол»
Барселона. «Камп Ноу». 22:00
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 2:0

 

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Эспаньол вперед
Barsa_che
Удачи Хави!