Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Боротьба
| Оновлено 19 листопада 2021, 17:04
5359
7

Жан БЕЛЕНЮК: «Потрібно зробити все, щоб Новіков залишився в Україні»

Беленюк розраховує, що Новікова утримають в Україні

| Оновлено 19 листопада 2021, 17:04
5359
7
Жан БЕЛЕНЮК: «Потрібно зробити все, щоб Новіков залишився в Україні»
borba.com.ua/federaciya

Олімпійський чемпіон Жан Беленюк вважає, що спортивні функціонери в Україні мають зробити все, щоб борець Семен Новіков залишився виступати під українським прапором.

З'явилися повідомлення про те, що Новіков перейде до збірної Болгарії.

«Робити такі подарунки іншим країнам точно не в наших інтересах. Україна вже вклала у Семена значні ресурси, якщо порахувати кількість зборів та змагань. Федерація спільно з Міністерством спорту та іншими стейкхолдерами має зробити все, щоб він залишився. Погано, коли спортсмени взагалі думають про те, щоби покинути збірну. Це безперечно непростий вибір для кожного. Якщо вони на це йдуть, то мають бути суттєві мотиви».

«Не володію всією інформацією – не знаю, чи велися переговори, чи були якісь запрошення. Я прочитав цю історію, і вона стала для мене несподіванкою. Вже поспілкувався з головним тренером збірної України Володимиром Шацьких та виконувачем обов'язків президента асоціації Юрієм Копитком, які зацікавлені в тому, щоб Семен залишався. Загалом, у цьому зацікавлені усі, хто опікується проблемами українського спорту».

«Знаю, що у Семена зараз непростий етап – така сама травма плеча, яка була у мене перед Олімпіадою. Його прооперували. Можливо, це ще якимось чином психологічно впливає та демотивує. Це складна ситуація, в якій потрібно глибоко розумітися, щоб зрозуміти всі його мотиви».

«Всі розуміють, що Новіков – сильний спортсмен, який може багато зробити для української греко-римської боротьби. Його потрібно вислухати та зрозуміти, в чому річ», - вважає Беленюк.

Сам Новіков поки що не підтвердив перехід до іншої збірної. Раніше очікувалося, що саме Новіков прийде на зміну Беленюку, бо обидва виступають в одній вазі.

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
T1bo
Если борец! Олимпийский чемпион, представитель спортсменов и ИМЕННО борцов в Верховной Раде, не имеет ни малейшего понятия, что происходит в структуре которая его вырастила и о которой он заботится, то, что простите он вообще делает? Нет даже не в ВР, там все понятно ....что он вообще делает? Сука, кто эти люди в ВР? Жан! тебе не стыдно?
turist86
Беленюк, заверши кар'єру, і конфлікт буде вичерпано
Victor Podzigun
Вопрос в том ,что беленюк говорил выиграют олимпиаду ухожу со спорта и обманул. Со спорта он не уходит. И перед олимпиадой Семен был намного сильней ,обещали стыки ,а поехал беленюк. Ну и многое другое.
euro2012_za_2012euro
Беленюк отдай Новикову свое место в Верховной Раде!
Дальше он сам..
ALKOSruLKA
Головне, щоб не до лаптів мельдонієвих пішов!
sokolyk
Якби ж Беленюк не поїхав на Олімпіаду, ніякої ситуації не було б
Pixelman
Если вопрос в $, то пусть валит на все 4 стороны!