Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 листопада 2021, 14:59
3677
0

Максим ШАЦЬКИХ: «Якби не Бущан...»

Фахівець поділився думкою про перемогу збірної України над Боснією і Герцеговиною (2:0)

| Оновлено 19 листопада 2021, 14:59
3677
0
Максим ШАЦЬКИХ: «Якби не Бущан...»
УАФ

Колишній член тренерського штабу київського «Динамо» Максим Шацьких розповів про перемогу збірної України над Боснією, а також оцінив шанси команди до плей-оф кваліфікації мундіалю в Катарі.

«Я думаю, що у матчі з боснійцями якість гри не мала глобального значення. Головне, що є результат. Поставлене завдання виконано. Але збірна України грала непогано, створила достатню кількість моментів. І за статистикою українські футболісти набагато перевершували суперника. Я гадаю, що це закономірна перемога. Знову ж таки, якби Жора Бущан не потягнув м'яч за рахунку 0:0, може, гра по-іншому б склалася.

Чи заслужив Петраков на те, щоб позбутися приставки «виконувач обов'язків»? Звісно, ​​заслужив. Це такі формальності. Я не знаю, чому одразу його не затвердили головним тренером. Це, мабуть, якісь технічні моменти. Я не знаю всіх законів та правил. Завдання Петраков виконав. Чому тоді його не залишити головним тренером? Звісно, ​​Петраков заслужив на те, щоб його затвердили головним тренером збірної України. Це навіть не обговорюється. Збірна України зробила великий крок.

Який суперник для збірної України є прийнятним у плей-оф? Я вважаю, що шотландці. За назвою зрозуміло, що португальці та італійці — це гранди. А ось із шведами теж можна грати. Я думаю, що зі шведами та шотландцями можна грати. Зрозуміло, що з португальцями важко грати. Хоча Україна з ними вже нещодавно грала і доволі непогано. З італійцями важко грати. За грою вони сильні, а також є чинними чемпіонами Європи. А з рештою збірних можна битися. І Україна боротиметься. Але, як усе складеться на полі, вже покажуть березневі ігри», — сказав Шацьких.

Джерело Metaratings
Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.