Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 18 листопада 2021, 21:38
1636
0

Брейдаблік - Житлобуд-1. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Ліги чемпіонів

У суперниць поки що стоять нулі в графі забиті голи

| Оновлено 18 листопада 2021, 21:38
1636
0
Брейдаблік - Житлобуд-1. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Ліги чемпіонів
ФК Житлобуд-1

В четвер, 18 листопада, в Ісландії відбудеться поєдинок 4-го туру групового етапу жіночої Ліги чемпіонів з футболу, в якому місцевий клуб «Брейдаблік» прийматиме чемпіонок України харківський «Житлобуд-1».

Брейдаблік

За три тури групового етапу Ліги чемпіонів ісландські футболістки набрали лише одне очко. При цьому вони не забили в протилежні ворота жодного м'яча, пропустивши у свої сім голів від «ПСЖ» і «Реала».

А те, що «Брейдаблік» вміє забивати, його гравці показали на стадії кваліфікації. Тоді у чотирьох поєдинках вони 19 разів святкували успіх, натомість у власні пропустили лише 2. До речі, вдома в Ісландії цього сезону команда провела в Лізі чемпіонів один матч, в якому здобула перемогу над хорватським «Осієком» з рахунком 3:0.

Житлобуд-1

Харків'янки виступають у Лізі чемпіонів приблизно так само, як і «Брейдаблік». За три проведені матчі теж одне очко, нуль у графі забиті м'ячі та шість пропущених. Втім, на відміну від ісландських футболісток, українки провели вже два поєдинки вдома.

В чемпіонаті країни «Житлобуд-1» йде на другому місці, поступаючись трьома очками своїм землячкам із «Житлобуду-2». Зверну також увагу на те, що на даний момент підопічні Валентини Котик є найрезультативнішою командою вищої ліги, забивши у ворота суперниць в 10 матчах 67 голів. До речі, в період між матчами з «Брейдабліком» харків'янки вдома зіграли ще й поєдинок національної першості, перемігши «Кривбас» із Кривого Рогу з рахунком 2:0. Голи забили Ольга Овдійчук та Ганна Вороніна.

Статистика зустрічей

Вперше в єврокубках «Брейдаблік» та «Житлобуд-1» зустрілися тиждень тому на харківському стадіоні «Металіст» в третьому турі жіночої Ліги чемпіонів. Гра пройшла з невеликою кількістю гольових моментів та завершилася внічию 0:0. Отже, тепер другий матч між цими командами стане вирішальним в плані боротьби за третє підсумкове місце у групі. Але для перемоги суперницям обов'язково треба забивати.

Орієнтовні склади:

«Брейдаблік»: Іварсдоттір, А.Арнадоттір, К.Арнадоттір, Томасдоттір, Халльдоурсдоттір, Цимер, Магнусдоттір, Антонсдоттір, Гергсдоттір, Маккарті, Альбертсдоттір

«Житлобуд-1»: Гамзе, Алексанян, Шматко, Апанащенко, Басанська, Петрик, Кочнєва, Шевчук, Садикоглу, Бойченко, Овдійчук

18 листопада, четвер

«Брейдаблік» - «Житлобуд-1»
Коупавогюр (Ісландія). Стадіон «Коупавогсведлюр». 19.45
Арбітр: Лоррейн Уотсон (Шотландія)
БРЕЙДАБЛІК - ЖИТЛОБУД-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.