Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 18 листопада 2021, 03:26
684
0

Сергій НАГОРНЯК: «Головне, що збірна України вийшла до плей-оф»

Фахівець поділився думкою про українську національну команду

| Оновлено 18 листопада 2021, 03:26
684
0
Сергій НАГОРНЯК: «Головне, що збірна України вийшла до плей-оф»
УАФ

Відомий український тренер Сергій Нагорняк висловився про перемогу «синьо-жовтих» над Боснією і Герцеговиною (2:0) та вихід команди у плей-оф кваліфікації чемпіонату світу.

«Найголовніше, що збірна України з рахунком 2:0 виграла та пройшла далі. Це найголовніше. Особливо, коли у заключній грі все вирішується, і доля путівки до плей-оф залежить не тільки від тебе. Найголовніше, що здобули результат. Так, були помилки, але зрозуміло, що не без цього. Видно було, особливо у першому таймі, що у напрузі команда. Не все виходило. Але хлопці – молодці. Вони забили перший м'яч і потім усе стало на свої місця.

Що ж до подальшого шляху у кваліфікації, то почекаємо жереб. Єдиний мінус у тому, що перший матч гратимемо на виїзді. Звісно, ​​не хотілося б у суперники Італію та Португалію.

Петраков сказав, неважливо, яким буде суперник, бо Україна будь-яку команду обіграє та вийде на мундіаль? Впевненість головного тренера, звісно, ​​впливає на команду. Він вірить у команду. Молодці! Так і треба. Єдина перевага нашого суперника буде в тому, що ми гратимемо в гостях. Не більше того. Все ж таки підтримка своїх глядачів дорогого коштує», — сказав Нагорняк.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.