Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 20 листопада 2021, 16:40
1862
0

Лестер – Челсі. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Лондонці можуть втратити очки

| Оновлено 20 листопада 2021, 16:40
1862
0
Лестер – Челсі. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 20 листопада, на стадіоні «Кінг Пауер» у Лестері відбудеться матч 12-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому місцевий «Лестер» прийме лондонський «Челсі». Початок поєдинку заплановано на 14:30 за київським часом. Арбітром зустрічі буде Пол Тірні.

«Лестер»

 

«Лиси» виступають цього сезону чемпіонату Англії вкрай нерівно. Наразі в активі команди Брендана Роджерса лише 15 очок та дванадцята позиція у турнірній таблиці. Звісно, ​​не на таке розраховували вболівальники перед початком сезону. Команда має бути мінімум у першій сімці, тому цей сезон поки що можна сміливо назвати невдалим для «Лестера».

Команда з Лестера також продовжує боротьбу у Кубку англійської ліги, де вийшла вже до чвертьфіналу. Там «лиси» зіграють проти «Ліверпуля». Крім цього, сині також виступають у Лізі Європи. У другому за престижністю клубному турнірі Старого Світу «Лестер» після чотирьох матчів набрав п'ять очок і поки що йде третім у своїй групі. Це теж не найкращий показник, враховуючи той факт, що суперниками є «Наполі», «Легія» та «Спартак».

Роджерс не зможе розраховувати в цій грі на травмованих Райана Бертранда, Джеймса Джастіна, Марка Олбрайтона та Веслі Фофану. Також під питанням участь у зустрічі Юрі Тілеманса.

«Челсі»

 

У лондонців поки що сезон минає так, що краще не вигадаєш. «Аристократи» набрали 26 очок і лідирують у турнірній таблиці чемпіонату Англії з відривом у три пункти від «Манчестер Сіті» та «Вест Хема». Також підопічні Томаса Тухеля вийшли до чвертьфіналу Кубка англійської ліги, де зіграють проти «Брентфорда».

У Лізі чемпіонів «Челсі» захищає свій титул. Команда зі столиці Англії вже практично забезпечила собі вихід із групи. Вона йде другою, поступаючись «Ювентусу», але випереджаючи «Зеніт» та «Мальме». Загалом, лондонці досі продовжують боротьбу у всіх можливих турнірах.

У лазареті «Челсі» перебувають Тімо Вернер та Матео Ковачіч. Вони точно не зіграють проти «Лестера». Також можуть не вийти на поле Маркос Алонсо, Мейсон Маунт та Ромелу Лукаку.

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою 120 матчів. Перевага на боці «Челсі», який здобув 58 перемог. 34 гри завершилися внічию та 28 разів тріумфував «Лестер».

Минулого сезону опоненти обмінялися домашніми перемогами.

Орієнтовні склади

«Лестер»: Шмейхель, Кастань, Еванс, Сеюнджю, Перейра, Сумаре, Ндіді, Меддісон, Лукман, Барнс, Варді.

«Челсі»: Менді, Крістенсен, Сілва, Рюдігер, Чілуелл, Жоржіньо, Канте, Джеймс, Барклі, Хадсон-Одої, Хаверц.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей. Нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.82 по лінії Parimatch.

20 листопада, субота

«Лестер» – «Челсі»
Лестер. Стадіон «Кінг Пауер». 14:30
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.