Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 02 листопада 2022, 07:02
5279
0

Перша ліга. Перемога Металіста, безпрограшна серія Гірника-Спорт

Огляд 18-го туру Першої ліги

| Оновлено 02 листопада 2022, 07:02
5279
0
Перша ліга. Перемога Металіста, безпрограшна серія Гірника-Спорт
ФК Металіст

Відбулися матчі 18-го туру Першої ліги України. Цікаво, що лише в одному матчі обидві команди забили, а саме у поєдинку «Краматорськ» – «Агробізнес» (1:1). Також уперше з 13 туру було зафіксовано нулі на табло - у зустрічі «Кривбас» – «Гірник-Спорт». У 18 турі судді показали дві червоні картки. Щодо пенальті, то був призначений лише один одинадцятиметровий, а саме у ворота «Кременя».

Відкривав тур матч «Краматорськ» – «Агробізнес». Після нульової нічиї у першому таймі команди розщедрилися на два голи у другому акті цієї футбольної вистави. На гол Зубкова гості відповіли влучним ударом найкращого бомбардира минулого сезону Першої ліги Черненка. Після цього матчу обидві команди продовжують перебувати у другій половині турнірної таблиці.

«Нива» на виїзді змогла виграти у «Олімпіка» завдяки голу Вовченка у першому таймі. Команди перебувають по сусідству у турнірній таблиці Першої ліги. В обох колективів по 23 очки в активі, і вони йдуть на 7-му та 8-му місці.

Ще в одному протистоянні зустрілися команди із нижньої частини турнірної таблиці. «Полісся» у Житомирі виявилося сильнішим за «Кремень». Підопічні Юрія Калітвінцева виграли зустріч завдяки двом голам у першому таймі у виконанні Шастала та Грицука.

У поєдинку «ВПК-Агро» - «Поділля» також грали команди, які перебувають у другій половині турнірної таблиці. «Агрономам» вдалося на своєму полі здобути перемогу з мінімальною перевагою 1:0 завдяки голу Литвиненка. Зазначимо, що колектив із Хмельницького грав у меншості з 64 хвилин після вилучення Карпенка, який отримав другу жовту картку.

«Металіст» не мав жодних проблем у поєдинку з «Прикарпаттям», який посідає високе п'яте місце та бореться за потрапляння до УПЛ. Харків'яни зробили гарний заділ у першому таймі після точних ударів Ріаскоса та Танчика. У самому дебюті другої половини дуелі Ріаскос оформив дубль. А на закуску порадував харківських фанатів своїм голом також Пейшото. Як підсумок, «Металіст» переміг із рахунком 4:0, а лідери слобожанської команди покращили свої бомбардирські показники. Пейшото з 12 голами продовжує впевнено лідирувати у снайперських перегонах найкращих голеадорів Першої ліги.

Після чотирьох перемог поспіль не зміг виграти «Кривбас». У поєдинку з непоступливим «Гірником-Спорт» підопічні Олександра Бабича зіграли внічию 0:0. А «Гірник-Спорт» тим часом не програє вже протягом двох місяців. Безпрограшна серія команди Ігоря Жабченка тепер триває вже дев'ять матчів! Завдяки таким результатам, «Гірник-Спорт» із 26 очками йде шостим. «Кривбас», як і раніше, комфортно з 38 балами перебуває на другій позиції у Першій лізі.

«Волинь» у Луцьку змогла виграти у матчі проти міцного «Альянсу» після голу Кобзаря на 72 хвилині. «Хрестоносці» йдуть дев'ятими, а «Альянс», незважаючи на поразку, із 29 балами перебуває на четвертому місці, яке дає право поборотися за вихід до вищого дивізіону.

Вкотре порадував сенсацією аутсайдер Першої ліги «Ужгород». Після виїзної перемоги у матчі з «Альянсом» у 14 турі цього разу закарпатці взяли три очки у поєдинку із третьою «Оболонню». «Ужгород» виграв цю виїзну зустріч із рахунком 1:0 після гола Гайдучика. «Пивовари» із 30 балами залишаються на третьому місці. «Ужгород» із 12 очками займає 16 місце.

Дмитро КОТКОВ

Перша ліга. 18-й тур

12 листопада

«Краматорськ» - «Агробізнес» - 1:1
Голи:
Зубков, 68 – Черненко, 86.

«Олімпік» - «Нива» - 0:1
Гол:
Вовченко, 35.

Вилучення: Глущук, 90+2 («Олімпік»).

13 листопада

«Полісся» – «Кремінь» – 2:0
Голи:
Шастал, 20, Грицук, 26 (з пенальті).

«ВПК-Агро» - «Поділля» - 1:0
Гол:
Литвиненко, 66.

Вилучення: Карпенко, 64 («Поділля»).

«Металіст» - «Прикарпаття» - 4:0
Голи:
Ріаскос, 14, 48, Танчик, 43, Пейшото, 63.

14 листопада

«Кривбас» - «Гірник-Спорт» - 0:0

«Волинь» - «Альянс» - 1:0
Гол:
Кобзар, 72.

15 листопада

«Оболонь» - «Ужгород» - 0:1
Гол:
Гайдучик, 44.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ПЕРШОЇ ЛІГИ

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.