Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 листопада 2021, 09:33
13394
6

Луїш Каштру пояснив, чому покинув Шахтар і поїхав у Катар

Екс-наставника «гірників» не побажали й надалі бачити в Україні

| Оновлено 17 листопада 2021, 09:33
13394
6
Луїш Каштру пояснив, чому покинув Шахтар і поїхав у Катар
Rádio Renascença. Луїш Каштру

Колишній головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру, який нині працює в Катарі з «Аль-Духаїлем», розповів, чому не продовжив роботу з донецькою командою, яку у своєму першому сезоні привів до чемпіонства в Україні, але поступився титулом «Динамо» на другий рік.

«Я вирішив поїхати до Катару, тому що не відчував інтересу до того, щоб залишитися у «Шахтарі». Вони пішли іншим шляхом, і мені довелося його прийняти. Коли я відчув, що не залишусь у «Шахтарі», я відкрив пропозиції, щоб зрозуміти, яким може бути моє майбутнє. Я багато думав про запрошення «Аль-Духаїля», і я його прийняв, бо для мене було викликом стати чемпіоном у Катарі та зіграти в Лізі чемпіонів АФК. Це навіть складніший виклик, оскільки це потрібно буде зробити без гравців збірної Катару», - зазначив португальський тренер.

Контракт Луїша Каштру з «Аль-Духаїлем» розрахований до червня наступного року, після чого тренер має намір думати про майбутнє.

«Я залишуся в Катарі до кінця цього сезону, а потім прийму виклик від тієї сторони, якій потрібен. Я не розставляю пріоритети, бо у футболі все відбувається раптово. Я думаю, що знаходжуся на піку кар'єри, тому що в мене є психологічна стабільність і здатність виконувати свою роботу. Я відчуваю всю цю енергію на полі у керівництві командою, на тренуваннях та у грі. Почуваюся добре і готовий до всіх випробувань, навіть бути безробітним, якщо таке моє майбутнє. Я не ставлю завдань. Але коли ми отримуємо пропозиції, ми повинні їх ретельно проаналізувати. Я не аналізував повернення до Португалії, тому що я був поза межами країни останні три роки», - сказав Каштру.

«Аль-Духаїль» на даний момент йде другим у чемпіонаті Катару, поступаючись трьома очками «Аль-Садду», який нещодавно заради «Барселони» залишив Хаві.

Оцініть матеріал
(89)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем
Футбол | 25 квітня 2024, 20:28 180
Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем

Обидва поєдинки з одеситами «гірники» зіграють у Києві

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tagyler
Давайте будем честны, он хороший тренер!
Во время ковид Сезонов - вышел в полуфинал Лиги Европы (когда такой результат у нас был, довольно давно), дальше пошла разбалансировка команды из-за ковидов и игры день через день из-за сжатого календаря. + Ставил молодежь - она давала результаты и победы с тем же Реалом.
И сколько ему дали на трансферы после Лиги Европы - 0, а Де Дзерби сразу отвалили 60 лямов на покупки, красота)) Мне кажетсья это не справделиво...
zac1310
Неплохой тренер, хорошо развивал молодняк и наших и бразил, но слишком мягкий, и ковид пауза всё с ног наголову поставила, да и, вследствии своей мягкости удар не держит, противостояние с Луческу его уничтожило...