Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
4565
10

СОПКО: «Бущан, Зінченко та Маліновський показали, що є лідерами»

Експерт поділився думками про переможний матч збірної України

СОПКО: «Бущан, Зінченко та Маліновський показали, що є лідерами»
Фото Павла Курбанова

Відомий у минулому футболіст Олександр Сопко поділився емоціями після перемоги національної команди над Боснією і Герцеговиною (2:0) та виходом до плей-оф відбору на ЧС-2022.

«Навіть у знекровленому стані збірна Боснії та Герцеговини – досить кваліфікована команда. І ті гравці, які вийшли – вони, навпаки, були десь більше мотивовані, ніж зірки, які відбували номер у попередній зустрічі. У них була жага до гри, боротьби, реалізації своїх шансів. І до цього завжди треба бути готовим, адже такі гравці таять у собі небезпеку.

А вирішальним стало, на мій погляд, те, що збірна України зуміла змінити схему та правильно розпорядитися тією територіальною перевагою, яку дали боснійці. Вони грали другим номером, від оборони, бетонували всі підступи, грали агресивно, жорстко. Але наша команда зуміла витримати план на гру, зуміла розхитати оборону суперника. І той відрізок, у який був забитий перший гол, показав, що у нас є футболісти, які можуть віддати гострий пас, обіграти один на один, зробити різницю на полі. Я маю на увазі Маліновського, Зінченка та Циганкова. Вони зуміли своїми індивідуальними діями створити кілька моментів, один із яких став вирішальним.

Загалом гра була важка, суперник теж не хотів програвати двічі поспіль, йшов у атаку. Рятувати матч було важко, адже у психологічному плані ми ще не зовсім загартовані. Як тільки у нас перед очима починає блищати якийсь приз, якийсь успіх, ми втрачаємо голову і починаємо грати надто просто, невпевнено, віддаємо на рівному місці ініціативу та створюємо собі проблеми.

Сейв Бущана? І щодо цього епізоду ще більше переконуюсь, що цього вечора не хочу ображати інших хлопців, але саме Бущан, Зінченко та Маліновський були свого роду опорою команди і в найважчі моменти показали, що є лідерами», - сказав Сопко.

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KIEWADIM
Зина очень много ошибок с передачами. Чета с ним не то последнее время.
vladimirpa12
А что Зинченко показал, и Малиновский?
BUCH
Лично я не увидел лидерских качеств у Малиновского и Зинченко...
Вышел Шапаренко и показал, как должны играть лидеры!!!
GREEN DAY belokon
Вроде и футболист в прошлом, а не видит очевидного. Какие они лидеры? Вчера центр поля был просто ужасен до замен
Maksim Dimitrov
Ну да, Зинченко лидер по потерям мяча
Andrey111
Ничего выдающегося не показали против захудалой сборной