Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 листопада 2021, 15:41
105
0

Ситуаційний аналіз матчу

Ситуаційний аналіз у ставках на футбол

| Оновлено 16 листопада 2021, 15:41
105
0
Ситуаційний аналіз матчу

Букмекери, готуючи котирування, приділяють чимало уваги статистичним даним та історії взаємин сторін. Але також експерти контор займаються і ситуаційним аналізом, вивчаючи фактори, що склалися перед конкретним, нинішнім поєдинком. Які чинники при цьому вивчаються?

Аналіз командної форми

Для цього потрібно вивчити останні ігри приблизно за місяці. Здебільшого за цей час виходить провести півдесятка матчів. Фахівці знаходять дані та обробляють дані по тому, скільки було ударів, кутових, ударів, у тому числі в площину воріт - все це допомагає реально оцінити силу, особливо з урахуванням того, хто був суперником, аутсайдери або лідери дивізіону.

Аналіз складу

Тут важливо врахувати, хто випав через травму, благо, зараз вистачає ресурсів із більш-менш об'єктивними даними. Також впливають склад дискваліфікації, і навіть різні особисті чинники. Також потрібно розуміти, хто випав, основний воротар, найкращий бомбардир, або просто один із тих, хто іноді виходить на поле.

Аналіз атмосфери у роздягальні

Ніхто не любить відкривати завісу над своєю "кухнею". Але є соціальні мережі, у тому числі акаунти дружин та подруг спортсменів. Крім того, багато що змінюється через взаємини команди з тренером. А його зміна вважається і зовсім традиційним імпульсом, що має "струсити" весь колектив - якщо, звичайно, президент клубу таким не зловживає. Може вплинути і спонсор: поява нового та багатого надихає, а ось фінансові проблеми у партнерів можуть відволікати – є ризик, що почнуть урізати зарплату та не виплачувати бонуси.

Аналіз мотивації

Тут є відразу кілька різних факторів

  • турнірне становище, особливо на фінішній прямій. Як правило, під кінець чемпіонату середняки починають роздавати очки. А ось аутсайдери, що не хочуть вилітати, б'ються відчайдушно.
  • бажання взяти реабілітацію перед уболівальниками. Їхня підтримка важлива для будь-якої команди, і з фанатами намагаються підтримувати добрі стосунки. Якщо був якийсь провал, то потім удома особливо старанно намагаються виграти навіть у сильного супротивника.
  • Преміальні. Не секрет, що часто є стимуляція з третього боку. Умовно кажучи, "Вільярреалу" вже нічого не потрібно в поєдинку з "Реалом", який виборює титул. Але "Барселона" обіцяє непогані гроші, якщо вдасться навіть не обіграти, але взяти нічию з їхнім конкурентом - і середняк намагається щосили. Або сам власник/тренер чомусь хоче обіграти саме цього суперника і обіцяє нагороду.

Інші фактори

Це і стан поля, і погода, і особистість арбітра, і те, як діставалися гості. Але їх не варто переоцінювати.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.