Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 17 листопада 2021, 01:31
2394
2

Аргентина – Бразилія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт поділився думками про майбутній матч відбору на чемпіонат світу

| Оновлено 17 листопада 2021, 01:31
2394
2
Аргентина – Бразилія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч відбору чемпіонату світу Аргентина – Бразилія.

«Після 12 турів із 18, які необхідно зіграти, збірна Бразилії достроково здобула путівку на чемпіонат світу. Лише одного разу бразильці зіграли внічию, коли «пентакампеоне» розписали мирову 0:0 із Колумбією в гостях. 11 разів Бразилія перемогла. 66-річному головному тренеру бразильців Тіте, який п'ять років очолює національну збірну, дуже хочеться перемогти у Катарі. Він для цього має величезний якісний кадровий потенціал з провідних клубів світу. Неймар і Маркіньос з ПСЖ, Аліссон і Фабіньо з «Ліверпуля», Данило та Алекс Сандро з «Ювентуса», Фред з МЮ, Жезус та Едерсон з «Ман Сіті», Лукас Пакета з «Ліона», Тіаго Сілва з «Челсі», Рафінья з «Лідса», Ренан Лоді з «Атлетіко», Вінісіус, Каземіро та Мілітао з «Реала». І цей перелік я можу продовжити! Подивіться, за які клуби грають гравці збірної Бразилії. Це фантастика!

Безумовно, Аргентина – це насамперед Ліонель Мессі. Ми можемо сказати, що буде протистояння ПСЖ, а саме Неймара проти Мессі.

Аргентинці відстають від бразильців на 6 очок. Вони теж жодного разу не програли, 6 разів перемігши та 4 рази зігравши внічию. Окрім Мессі, у них Анхель Ді Марія за ПСЖ грає, а Лаутаро Мартінес виступає за «Інтер». Також Дібала з «Ювентуса», Гомес, який грав за «Металіст» та «Аталанту», зараз у «Севільї». Хоакін Корреа в «Інтері», а Анхель Корреа в «Атлетіко». Імена в Аргентини теж добрі. Але у Бразилії гравці якісніші.

Обидві збірні не програють і мало пропускають. У 12 іграх бразильці пропустили 4 м'ячі, а аргентинці – 6. Також команди багато забивають: бразильці – 27, аргентинці – 20.

Непримиренне, багаторічне суперництво між цими збірними нікого не залишає байдужим. А той факт, що у липні цього року аргентинці перемогли саме бразильців у фіналі Копа Америка, дає саме «селесао» додаткову мотивацію на цей матч. Буде дуже багато єдиноборств, боротьби, передбачаю вилучення, тому що у всіх реально емоції зашкалюватимуть.
Обидві команди забивають практично в кожному матчі, тому найімовірніше, що обидві заб'ють. Але бразильці заб'ють на один м'яч більше, тому що на сьогоднішній день у них класніша команда. А Аргентина має право зі мною не погодитись», - сказав Грозний.

Матч Аргентина – Бразилія відбудеться 17 листопада. Початок зустрічі о 01.30.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Владислав ЛУПАШКО: «Гравці Інгульця заслужили, щоб зіграти в УПЛ»
Футбол | 11 травня 2024, 02:00 0
Владислав ЛУПАШКО: «Гравці Інгульця заслужили, щоб зіграти в УПЛ»

Головний тренер команди з Петрового розповів про вихід до УПЛ

Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 10 травня 2024, 04:50 1
Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Тоні Кроос брав участь у фіналах двічі з Баварією та вп'яте з Реалом

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa_che
Аргентина,как минимум, не проиграет.
Владимир Копяк
Как всегда - пальцем в небо... "Уважаемый" спец футбола, может пора завязывать с этим делом? Попробуйте в баскетболе,там более прогнозируемые результаты, хоть не будите клоуном смотреться, подумайте над моим советом...