Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 16 листопада 2021, 01:00
3869
13

ЦИГАНИК: «Вболівав за Фінляндію. Збірній України потрібно добити Боснію»

Журналіст задоволений тим, що Боснія вибула із боротьби

| Оновлено 16 листопада 2021, 01:00
3869
13
ЦИГАНИК: «Вболівав за Фінляндію. Збірній України потрібно добити Боснію»
uaf.ua

Журналіст Ігор Циганик не погоджується з тими, хто засмутився перемозі Фінляндії над Боснією у матчі відбору ЧС-2022.

Боснія втратила шанси вийти на чемпіонат світу і тепер приймає Україну, але Фінляндія має на 2 очки більше, ніж Україна, та зустрічається із Францією.

«Це найкращий результат був для нас. Я вболівав за Фінляндію у їхньому матчі, бо нам перемогти вмотивовану Боснію складніше, ніж таку, як зараз. У нас чудові шанси на перемогу. Щодо Франції, яка вже вийшла на ЧС-2022, то Франція може зібрати 10 складів, здатних обіграти фінів».

«І резервісти хотітимуть себе показати. У збірної України найкраща з можливих за таких обставин ситуація. І нам потрібно добивати Боснію, а Франція не програє Фінляндії. Все у наших руках», - вважає Циганик.

Матч відбудеться 16 листопада, початок о 21.45.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vladdal
Бред какой-то. С таким же успехом можно сказать, что Босния будет рвать и метать в игре с Украиной чтобы реабилитироваться перед фанами. Можно написать, что им играть будет легче потому что "гири с ног сняты"... И кто вообще сказал, что игра сборной страны становится "товарищеской" лишь на том основании, что команда не может выйти в плей-офф.
Очень жаль, что всякие там Цыганыки навязывают своё мнение общественности, пользуясь СМИ.
Игра с Боснией будет очень тяжёлой. Иначе просто быть не может.
dudigo78
БЕЗ КОМЕНТАРІВ... вся країна вболівала за нічию, чи за боснійців. Так звана невмотивована Боснія є набагато сильнішою, оскільки їм втрачати нічого, а репутацію треба покращити після ганьби з фінами. Франція може і назбирає 10 складів, але піжонство, яке притаманне французам ще ніхто не відміняв. ніхто там не буде рвати жили. Піде, то піде, а як ні, то нічого для них страшного не буде
Vladislav Pohily
Шансы у нас действительно хорошие, единственно напрягает, что не все зависит от нас. Да, шанс, что финны обыграют французов мизерный, но сколько мы уже видели подобных сенсаций.
Andy_P
Ничеечка между боснийцами и финнами была-бы ок, но "маємо те, що маємо" В 1\8 Евро пролезли за счёт других, тут снова надеемся на кого-то...
Yura Юрий
То есть он переживал , что придется играть против мотивированного соперника? Вот это уверенность в своих силах....если Боснию бояться, нахрена тогда на ЧМ? позориться?
suforza1921
А я гадав, що мета вийти на ЧС. А виявляється треба Боснію добивати, он як.
oenergo.com
Финляндия обыграла мотивированную Боснию, но не обыграет немотивированную Францию?
Представляю его дурноватую улыбку, когда фины сделают нужный им результат.
lenares85
Да французы будут играть 2-3 складом, а Фины сверх мотивированы, ой страшно
Fanat230784
Ой, циганик, циганик((
Роман Кантарский
Здоровый глузд у словах Циганика присутній. Питання тим хто вважає, що Боснія захоче "хлопнути дверима" - скільки відсотків фізичних сил, максимальної концентрації, нешкодування себе віддасть Джеко (якщо взагалі зіграє) у матчі, який нічого не вирішує, для його збірної і скільки б віддав всього, що написано вище, у матчі "за життя"? На мою думку відсотків 40 у першому випадку.