Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 17 листопада 2021, 00:40
2715
3

Аргентина – Бразилія. Прогноз та анонс на матч відбору на ЧС-2022

Чи зможуть команди все ж таки зіграти повний матч у відборі?

| Оновлено 17 листопада 2021, 00:40
2715
3
Аргентина – Бразилія. Прогноз та анонс на матч відбору на ЧС-2022
Getty Images/Global Images Ukraine

У ніч із вівторка на середу відбудеться матч відбору ЧС-2022 у Південній Америці між Аргентиною та Бразилією. Зустріч відбудеться у Сан-Хуані на стадіоні «Бісентенаріо». Уругвайський рефері Андрес Кунья дасть стартовий свисток о 01:30 за київським часом.
 
Перша зустріч цих команд у відборі завершилася грандіозним скандалом. Вже на 5-й хвилині поєдинок було перервано. Причина була в тому, що бразильська поліція вирішила затримати чотирьох аргентинських гравців, які в'їхали до країни з порушенням карантинних норм. Після перемовин, які тривали кілька хвилин, збірна Аргентини у повному складі разом із тренерським штабом залишила поле та пішла у роздягальню. Міжнародна федерація футболу відкрила дисциплінарну справу, але рішення й досі немає. Результат цього матчу просто не враховується у турнірній таблиці.

Аргентина


Команда Ліонеля Скалоні провела 26 матчів поспіль без поразок, що є найкращою наразі діючою безпрограшною серією у світі. Нещодавно перервалася грандіозна серія збірної Італії (37 матчів), яка програла Іспанії у півфіналі Ліги націй. В історії біло-блакитних найтриваліший безпрограшний відрізок налічував 29 матчів, до історичного рекорду залишилося не так багато.
 
Наразі для дострокового виходу на ЧС аргентинцям потрібно набрати ще 4 очки у заключних п'яти матчах, але навіть того, що є зараз, певно, вистачить для кваліфікації. Прямі конкуренти навряд чи виграють всі матчі. Але майбутня зустріч точно буде найголовнішою з тих, що залишилися.


 
У складі Аргентини є Ліонель Мессі, з ним це команда зовсім іншого рівня. І хоча Лео був травмований, а в матчі з Уругваєм вийшов лише на 15 хвилин, мабуть, ми побачимо його у стартовому складі. Тим більше, що уругвайці пошкодили гомілкостоп Пауло Дібалі.

Бразилія


Хлопці Тіте після перемоги над Колумбією у попередньому турі гарантували собі путівку на мундіаль до Катару і тепер можуть трохи розслабитись. Хоча матч проти Аргентини – це завжди свято футболу, програвати ніхто не має наміру.
 
В останній офіційній очній зустрічі, яка була дограна до кінця, було зафіксовано мінімальну перемогу Аргентини. Тоді Мессі та компанія перемогли у фіналі Кубку Америки, перервавши серію з чотирьох програних фіналів поспіль. Тому «селесао» мають чудовий шанс помститися і затягнути інтригу з виходом аргентинців на ЧС-2022.

Прогноз на протистояння


Команди зіграли між собою 109 матчів, поки що бразильці мають невелику перевагу: 43 перемоги проти 41 поразки за 25 нічийних результатів. Хоча в офіційних матчах перевага у дві перемоги вже на боці аргентинців. Букмекери не бачать однозначного фаворита, але все ж таки віддають трохи більше шансів майбутнім господарям. З цим складно не погодитися, адже команді Скалоні перемога в цій зустрічі буде потрібна більше. Навряд чи варто чекати багато голів, обидві команди добре обороняються і часто їм приносить перемогу один забитий гол.

Орієнтовні склади

Аргентина: Е. Мартінес – Моліна, Ромеро, Отаменді, Акунья, Де Паул, Родрігес, Ло Чельсо, Мессі, Ді Марія, Л. Мартінес.
 
Бразилія: Аліссон, Даніло, Маркіньош, Т. Сілва, Алекс Сандро, Фред, Каземіро, Пакета, Рафінья, Жезус, Неймар.

17 листопада, середа

Аргентина - Бразилія
Сан-Хуан. Стадіон «Бісентенаріо». 01:30
ТБ-трансляція – нема
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 23
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.