Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 15 листопада 2021, 19:13
36124
28

Французький клуб зробив Реалу пропозицію щодо переходу Луніна

Український воротар може продовжити кар'єру в «Ліллі»

| Оновлено 15 листопада 2021, 19:13
36124
28
Французький клуб зробив Реалу пропозицію щодо переходу Луніна
Instagram. Андрій Лунін

Французький «Лілль» зв'язався з мадридським «Реалом», щоб обговорити можливий перехід 22-річного українського голкіпера «вершкових» Андрія Луніна.

Футболіст перебуває у глибокому запасі «Реала», основним воротарем якого є 29-річний бельгієць Тібо Куртуа. Цього сезону Лунін не провів за «вершкових» жодного матчу.

«Лілль» досі не знайшов гідної заміни Майку Меньяну, який перейшов у «Мілан» минулого травня. Ворота «Лілля» цього сезону захищає 25-річний хорватський воротар Іво Грбич, орендований у мадридського «Атлетіко». Але його виступи вважають у клубі непереконливими — в активі Грбича 15 матчів за «Лілль» у всіх турнірах, де він пропустив 15 м'ячів, тричі залишивши свої ворота у недоторканності.

«Лілль» зосереджений на пошуках воротаря, який стане №1 у команді у другій половині сезону. І Лунін — перший номер у списку, складеному спортивним менеджментом клубу. «Лілль» вже відправив до «Реала» офіційний запит щодо переходу гравця. Невідомо, чи йдеться про оренду чи оренду з правом викупу. Ймовірно, вершкові не захочуть відпускати українця, іспанський клуб погодиться лише на оренду до кінця сезону.

Андрій Лунін перейшов до «Реала» влітку 2018 року з луганської «Зорі» за €8,5 мільйонів. Контракт гравця з мадридським клубом розрахований до літа 2024 року. Поточна орієнтовна вартість футболіста складає €3 мільйони. Раніше повідомлялося, що Луніним цікавляться ще два європейські клуби.

Минулого сезону «Лілль» став чемпіоном Франції, випередивши ПСЖ на одне очко. У поточному сезоні після 13-ти зіграних турів «Лілль» посідає 12-е місце у Лізі 1, маючи в активі 16 очок за різниці забитих та пропущених м'ячів 16-19. Після чотирьох зіграних турів «Лілль» посідає друге місце у групі G Ліги чемпіонів, набравши 5 очок. З липня 2021 року «Лілль» очолює 49-річний французький фахівець Жослен Гурвеннек.

Оцініть матеріал
(237)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 28
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
scorpio16
классный вариант нужно Андрею соглашаться, а дальше уже пускай клубы решают , главное чтобы практика была та и Лилль команда не простая , последние три года постоянный участник еврокубков, правда в этом году их штормит
Sunrise
Вариант хороший. Но опять же - пока лишь очередной слух...
Trollface
Реал не продаст. Только аренда.
WhoKnows
Треба переходити, краще номер один у Ліллі, ніж постійний баночник в Реалі
Slavanacii
Якщо це правда, то без роздумів потрібно тікати від консервного Анчелотті...декілька років без практики нівелює всі попередні старання
KRBS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
nivava
Хай йде в Дженоа, заодне Анрюшку буде тримати під контролем, буде розповідати шо він і як...
kryakr
норм варик
axylinam
Отличный вариант для Лунина
Nordenus
Лунина реально жаль, пацан сидит и губит свой талант
euro2012_za_2012euro
"Ворота «Лилля» в текущем сезоне защищает 25-летний хорватский вратарь Иво Грбич, арендованный у мадридского «Атлетико». Но его выступления считают в клубе неубедительными — в активе Грбича 15 матчей за «Лилль» во всех турнирах, где он пропустил 15 мячей, 3 раза оставив свои ворота в неприкосновенности."
/
А где гарантия, что у Лунина за первые 15 матчей будет лучше статистика?
Умник
Отличный вариант.
Kevko
Лунин очень долгое время беспросветно сидит на лавке. Резервиста, которого очень давно никто не видел в деле, серьезный клуб не купит. В лучшем случае аренда с правом выкупа. И второе: не очень похоже, чтобы и сам Лунин стремился изменить свою жизнь. Большие спортсмены не терпят лавку
kortizol
если Реал заплатил за него 8.5, то навряд ли будет идти речь о продаже. за Лунина сейчас столько никто не заплатит, а в убыток Реал не будет уходить.
Хуакин Гусман Лоэра
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
MAd___KrOT
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Saar
Хаах, навіть Лілль, -не його рівень. Йому грати десь в якомусь Брюге.
если будем так играть
Ещё испанский не выучил, а нужно будет и французским заняться. Так на пенсию полиглотом пойдёт.
vittroy
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил