Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1597
0

ЗУБОВ: «Mампассі легкий у навчанні, намагався аналізувати кожне тренування»

Фахівець – про талановитого захисника

ЗУБОВ: «Mампассі легкий у навчанні, намагався аналізувати кожне тренування»
ФК Маріуполь. Марк Мампассі

Останніми днями на слуху 18-річний захисник «Маріуполя» Марк Мампассі, орендований у «Шахтаря», яким цікавляться провідні російські клуби.

Екс-гравець національної збірної України Геннадій Зубов, який працює дитячим тренером в академії донецького клубу, поділився своїми враженнями про цього гравця.

«Наші шляхи з Марком перетиналися в академії «Шахтаря», коли я там тренував хлопців 2003 року народження. У тій команді було чимало талановитих футболістів, які нині виступають за юнацьку збірну України: Едуард Козик, Олег Очеретько, Дмитро Капінус, Марк Мампассі.

Чим запам'ятався Мампассі? Відмінними як для свого віку антропометричними даними, працьовитістю, швидким освоюванням матеріалу. Важливо, що він тепер не обділений практикою гри на дорослому рівні, виступаючи за «Маріуполь», що допомагає йому прогресувати. Хоча тут бажано обходитися без форсажу, щоб уникнути ушкоджень.

Звернув увагу на те, що Марк намагається аналізувати кожне тренування, зіграний поєдинок, що є підмогою у виправленні вразливих місць. І якщо він і надалі буде таким цілеспрямованим, то може зрости у надійного захисника», - сказав Зубов.

Нагадаємо, що німецький портал Тransfermarkt оцінює Марка Мампассі у 200 тисяч євро.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.