Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 14 листопада 2021, 03:31
869
0

Міріам УРО-НІЛЕ: «Ми знаємо, як грати зі збірною Фінляндії»

Баскетболістка збірної України поділилася очікуваннями від майбутнього матчу з Фінляндією

| Оновлено 14 листопада 2021, 03:31
869
0
Міріам УРО-НІЛЕ: «Ми знаємо, як грати зі збірною Фінляндії»
ФБУ. Міріам Уро-Ніле

Баскетболістка збірної України Міріам Уро-Ніле прокоментувала перемогу над Францією і поділилася очікуваннями від матчу другого туру кваліфікації Євробаскета-2023 проти команди Фінляндії.

«Перше, що нам допомогло у матчі зі Францією — це боротьба. Тренер перше, що сказав нам, це те що треба боротися. До нас приїхали бронзові призерки Олімпійських ігор, вони знають, чого вони варті. Вони думали, що їм буде не так важко грати проти нас, але ми боролися, виконали настанови тренера та достатньо добре зіграли в нападі. Ми переграли їх на рівні — це було дуже гідно. Атмосфера у команді хороша, мені дуже подобається, як все у нас відбувається. Сподіваюсь, що так все і продовжуватиметься. Ми з дівчатами знаємо одна одну вже тисячу років, тому все дуже добре.

Думаю, з Фінляндією все буде, як і минулого року, коли вони грали достатньо жорстко. Там всі атакують і нема такого, що хтось сильно виділяється. У них є молода дівчина з WNBA, яка робить на майданчику все з 1 по 5 номер. Ми знаємо, як з ними грати, знаємо, що вони боряться і відпрацьовують, як у захисті, так і в нападі. Треба бути готовими до жорсткого баскетболу. Так само було і з Францією, але вони були більш технічні, а фінки все ж таки грають у більш силовий баскетбол».

Матч Фінляндія –Україна відбудеться у неділю, 14-го листопада.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.