Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 14 листопада 2021, 01:20
315
0

Феліція Спенсер - Ліа Летсон. Прогноз і анонс на бій

Прогноз на поєдинок турніру UFC Fight Night 197

| Оновлено 14 листопада 2021, 01:20
315
0
Феліція Спенсер - Ліа Летсон. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

Бій відбудеться 14 листопада у Лас-Вегасі (штат Невада, США) на UFC Apex і стане третім за значимістю на турнірі UFC Fight Night 197. Орієнтовний початок бою – 00:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

У рамках жіночого напівлегкого дивізіону в клітці колишня претендентка на титул UFC та екс-чемпіонка Invicta FC Феліція Спенсер (8-3) зустрінеться з учасницею 28-го сезону The Ultimate Fighter Лією Летсон (5-1).

Спенсер прийшла до UFC у 2019, будучи непереможеним бійцем із рекордом 7-0. У своєму дебюті в октагоні вона задушила Меган Андерсон, потім вона була розгромлена Кріс «Кіборг» Жустіно, яка все ж таки не зуміла її фінішувати. Потім Феліція повернулася з перемогою над Зарою Ферн душ Сантуш, після чого в червні 2020 року здобула тайтл-шот, програвши за очками чемпіонці UFC у напівлегкій вазі Аманді Нуньєс. У травні Спенсер не змогла виграти у Норми Дюмон, поступившись їй роздільним рішенням суддів.

Летсон вилетіла з TUF 28 у півфіналі, програвши нокаутом у першому раунді майбутній переможниці сезону Мейсі Чіассон. У листопаді 2018 року Летсон дебютувала в UFC, коли на турнірі The Ultimate Fighter 28 Finale роздільним рішенням суддів виграла в Юлії Столяренко. З того часу Летсон не виступала, через проблеми зі здоров'ям у неї зривалися бої проти Сари Морас та Дуди Сантани.

Прогноз на бій

Спенсер для жіночої напівлегкої ваги можна вважати висококласним універсальним бійцем, вона є однаково сильною на ногах та на покритті. Летсон більш заточена на бій у стійці, де може бути дуже ефективною.

Летсон відверто нижче за класом як боєць, рівень її опозиції в кар'єрі набагато нижчий, ніж у Спенсер, до того ж невідомо, в якій формі буде Леа після паузи на три роки. Все схоже на те, що Спенсер не дозволить суперниці розгулятися у стійці, а на покритті за Спенсер є явна перевага. Половину зі своїх перемог Феліція здобувала задушенням через спину, є всі підстави вважати, що в цьому поєдинку вона знову виграє цим прийомом.

Перемога Спенсер здачею у 2-му раунді

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Прошу підтримки, а не хейту». Українець прокоментував бій із росіянином
MMA | 29 березня 2024, 02:11 6
«Прошу підтримки, а не хейту». Українець прокоментував бій із росіянином

22 червня Ігор Потеря проведе поєдинок проти Шари Буллета

Сенсаційний виліт Алькараса. Визначено півфіналістів Мастерса в Маямі
Теніс | 29 березня 2024, 02:59 2
Сенсаційний виліт Алькараса. Визначено півфіналістів Мастерса в Маямі

Карлос несподівано програв Григору Димитрову, Александр Звєрєв вибив Фабіана Марожана

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.