Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 13 листопада 2021, 06:50
2744
3

Павелко розповів, із яких коштів фінансується збірна України

За словами президента УАФ, не було витрачено жодної державної гривні

| Оновлено 13 листопада 2021, 06:50
2744
3
Павелко розповів, із яких коштів фінансується збірна України
Радіо НВ. Андрій Павелко

Президент УАФ Андрій Павелко розповів, із яких коштів фінансуються збірні України:

«Український футбол не має фінансування від держбюджету. За останні п'ять років на нашу збірну, яка готувалася та вийшла на Євро, було витрачено понад один мільярд гривень, і не було витрачено жодної державної гривні.

Так, були доходи від УЄФА, зокрема премія за виступ. Але це не компенсувало всю суму. У нас є бюджет, який складається з надходжень від УЄФА та ФІФА, спонсорів та партнерів. Але державних грошей там нема. Можу запевнити вболівальників, що наші футболісти, коли одержують премії, не користуються грошима платників податків.

Вони, навпаки, сплачують дуже великі податки. З усіх премій ми сплатили податки. Нас аудирують аудитори з BIG 4. Раніше це були KPMG, тепер це Ernst&Young. Ми дуже відкриті у цьому сенсі, всі наші фінансові доходи та витрати».

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrey111
Брехня🤩
maxlove
павел Ко у Відставку!!!
Владимир Копяк
Неужели Ахметов финансирует кроме так называемых ДНР/ЛНР еще и ОПГ УАФ? А на счет якобы не финансирования с бюджета этой общественной организации, то павелка явно лукавит, финансируется еще как! Те, кто разбирается в таких вещах, легко могут найти в доступных средствах информации суммы, которые ОПГ УАФ получает ежегодно с бюджета.Для справки, почти все региональные ассоциации футбола получают с областных бюджетов по несколько лимонов денег на свою деятельность, правда, большая часть этих денег банально разворовываются на местах,но это такое...