Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 12 листопада 2021, 12:45
108
0

Причина появи валуйних ставок

Цінні ставки - поява у букмекерів

| Оновлено 12 листопада 2021, 12:45
108
0
Причина появи валуйних ставок

Для тих, хто хоче перетворити гру з хобі на прибуткове заняття, важливо знаходити так звані "цінні", або "валуйні", "ставки". Тобто за підсумками власного аналізу події знайти ті котирування в одній із контор, що показує невідповідність на вашу користь – їх брати потенційно вигідніше, ніж інші. Причин появи валуйних ставок багато - виберемо основні їх.

Навіть букмекери іноді помиляються

У лінії будь-якої контори, що поважає себе, є дуже багато різноманітних подій. І ніхто не застрахований від того, що пропис підготовлений не ідеально. Щоправда, є ризик того, що БК скористається своїм правом не лише диктувати правила, а й змінювати їх – у тому числі й "заднім числом". У результаті вона може без обговорення, виправляючи свої помилки, поверне коефіцієнт до коректного. А то й розрахує Ваш вибір під коефіцієнт 1,0.

Експерти букмекерської контори допустили невірний аналіз та не коректно виставили котирування

Якщо першому прикладі мала місце механічна, невимушена помилка, то в цьому варіанті її експерти просто неправильно прораховують ймовірність результату. У такій ситуації у організаторів немає підстав перетворювати Вашу перемогу на парі у повернення під 1,0. Просто гравець, як правило, щодо подій з нижчих, не розкручених дивізіонів, має більшу інформацію, знайшов дані про раптову травму, про те, що когось не включили до складу команди, і так далі. Таким чином, вдається отримати перевагу перед букмекером. Таке можливо, якщо є джерело реальної та актуальної інформації про невеликі чемпіонати світу. Крім цього, гравець повинен вміти швидко ухвалювати рішення. Тут швидкість важлива: лінія може змінитись буквально миттєво, якщо хтось відреагує на цікавий варіант швидше, ніж Ви – і букмекер почне реагувати на це.

"Прогруз" коефіцієнтів

Найпопулярніша причина. Беттор, відстежуючи зміни коефіцієнтів, вирішує зробити аномально низькі котирування на 1 з результатів. Тоді на валуйну ставку перетворюється протилежний результат. За принципом гойдалок, він оцінюється неправильно через те, що контора насильно змінює коефіцієнти.

Контора може запізнитися за перевантаженням

І нерідко робить це навмисно: коли конкуренти вже знижують коефіцієнти, деякі букмекери не поспішають слідувати за ними, намагаючись залучити більше гравців лояльнішими для них котируваннями. Якщо, за Вашими розрахунками, цей результат найімовірніший, то саме у цієї контори ставка стає "валуйною".

Віталій Петровський
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.