Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 11 листопада 2021, 15:38
1124
5

Іван ГЕЦКО: «Яремчук може заграти на рівні Шевченка»

Фахівець поділився думкою про нинішніх нападників збірної України з футболу

| Оновлено 11 листопада 2021, 15:38
1124
5
Іван ГЕЦКО: «Яремчук може заграти на рівні Шевченка»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній форвард збірної України Іван Гецко поділився думкою про нинішніх нападників української національної команди напередодні товариського поєдинку з Болгарією.

«Довбик — непоганий хлопчик. Це по-перше. Якби йому ще давали більше практики, щоб було більше впевненості...

Яремчук — людина з ім'ям, яка показала себе в Європі, яка є лідером національної збірної на сьогоднішній день. Він ще й лідер «Бенфіки», а це клуб найвищого європейського рівня. Це класний футболіст, який у майбутньому може багато чого досягти. Я навіть гадаю, що він може заграти на рівні Шевченка.

Петраков тягне Сікана? Я вважаю, що він — непоганий хлопець. Має чудові футбольні дані: швидкість, гольове чуття. Але він ще дуже молодий. Якщо тренер йому довіряє, значить, гравець заслуговує на місце у збірній України», — вважає Гецко.

Матч Україна — Болгарія відбудеться в Одесі на стадіоні «Чорноморець» у четвер, 11 листопада, о 19:30 за київським часом.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
samird
Рома кончено весьма толковый нападающий, но сравнивать его с Шевой - смешно. Это абсолютно разного масштаба игроки. Андрей в возрасте Романа уже феерил в одном из сильнейших на тот момент клубов мира, и входил в число лучших нападающих европейского футбола.
svetlog
И как ни печально, но после Шевченко, никого, даже отдаленно напоминающего этого легендарного игрока, да еще и в его амплуа, у нас не было, нет, и, вряд ли в ближайшие десятилетия будет.
Серж Р
Уровень эксперта зашкаливает. Ага, чел в 26 перешел в Бенфику и через год золотой мяч возьмет Очевидно, что Бенфика это потолок и нужно в этом клубе еще заиграть стабильно. А уже и с этим проблемы.
svetlog
Это вряд ли... Шевченко в нынешнем возрасте Яремчука УЖЕ БЫЛ суперзвездой, рвал всех, колотил кучу мячей в ЛЧ, выигрывал гонку бомбардиров чемпионата Италии, и т. д.... забивал хет-трики Барселоне, Интеру, Лацио...
А Яремчук чем-то подобным отличился?
Про него, скорее, можно сказать словами известного раньше мультфильма - возьмите лучших из худших...
stopor2016
А ты придёшь домой , Иван ,
поешь - и сразу на диван ,
или орёшь , когда не пьян ,
ты что , Иван? (с)