Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 11 листопада 2021, 14:32
430
0

Юрій ШЕЛЕПНИЦЬКИЙ: «Проти болгар вийдуть ті, хто зіграє і проти Боснії»

Фахівець вважає, що Олександр Петраков обійдеться без експериментів

| Оновлено 11 листопада 2021, 14:32
430
0
Юрій ШЕЛЕПНИЦЬКИЙ: «Проти болгар вийдуть ті, хто зіграє і проти Боснії»
УАФ

Перший капітан збірної України Юрій Шелепницький поділився думкою про контрольний матч нашої національної команди проти Болгарії, що відбудеться 11 листопада.
 
— Головне завдання у матчі з Болгарією — підвести всіх футболістів національної команди до більш-менш рівного рівня. Думаю, тренерський штаб синьо-жовтих обійдеться без експериментів. До 16 листопада часу небагато, тож проти болгар, швидше за все, вийде бойовий склад — хлопці, які зіграють і проти Боснії та Герцеговини.
 
— Повернення Маліновського до збірної з огляду на його нещодавні напружені стосунки з головним тренером команди Олександром Петраковим не внесе дисбаланс у підготовку?
— І Петраков, і Маліновський професіонали. Вони обидва сказали, що перегорнули ту сторінку і пішли далі. Це важливо. Нині треба працювати. Звісно, ​​або ні.
 
— Не всі наші легіонери мають достатню ігрову практику. У грі з болгарами Петраков задіє максимум футболістів, які виступають за кордоном?
— Це дуже складно спрогнозувати. Петраков подивиться на хлопців на тренуваннях, проведе з ними бесіди і до зустрічі з Болгарією зробить висновки. Для гри та навантажень наших легіонерів є рекомендації, які доведеться враховувати.
 
— Збірній Україні доведеться обійтись без Миколенка. Наскільки це серйозна втрата?
— Були нещодавно у синьо-жовтих серйозні втрати — грали без Зінченка та Маліновського, і нічого, команда добре виглядала. Мені здається, зараз не потрібно акцентувати увагу на персоналіях. У такий важливий момент має бути колективна відповідальність за результат. Миколенка є ким замінити.
 
Україна – Болгарія. Прогноз та анонс на товариський матч

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.