Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 11 листопада 2021, 10:25
3672
4

«Мінус два» ще більш прикро. Прометей у гостях поступився Тенеріфе

Українська команда втратила перевагу та програла в гостях

| Оновлено 11 листопада 2021, 10:25
3672
4
«Мінус два» ще більш прикро. Прометей у гостях поступився Тенеріфе
championsleague.basketball

Український «Прометей» знову поступився у матчі Ліги чемпіонів іспанському «Тенерифе». Причому, якщо вдома слобожанська команда програла три очки, то в гостях – і зовсім два!

Ми провалили першу чверть, програвши 8 очок, хоч почали з 5:2. Довелося надолужувати втрачене. І «Прометей» знайшов у собі сили скоротити на велику перерву відставання до «-7». А після перерви влаштували справжній штурм, і після третьої чверті рахунок став абсолютно рівним – 61:61.

Здавалося, на куражі наша команда зможе дотиснути суперника. Все до того йшло: буквально за три з половиною хвилини до сирени «Прометей» мав перевагу в сім очок (75:68)! Однак ці три хвилини «Тенерифе» провів набагато сильніше. За цей відрізок гравці української команди зуміли забити лише тричі з лінії штрафних. А «Тенерифе» атакував і зрештою вирвав перемогу – 80:78. З урахуванням домашньої поразки (70:73) та перебігу нинішньої гри такий рахунок стає подвійно образливим!

Після чотирьох турів у «Тенерифе» та «Людвігсбурга» по 7 очок у групі А, у «Прометея» та «Динамо Сассарі» - по 5. 8 грудня «Прометей» приймає «Динамо Сассарі», а «Людвігсбург» їде в гості до « Тенеріфе».

Ліга чемпіонів ФІБА. Група A. 4 тур.

«Тенерифе» – «Прометей» – 80:78 (26:18; 18:19: 17:24; 19:17).

«Тенерифе»: Герра (10), Уертас (12 + 5 передач), Серхіо Родрігес (5), Састре, Сулейманович (9), Дорнекамп, Фітіпальдо (18 + 6 передач), Салін (5 + 5 підбирань), Шермадіні (14), Сміт, Тодорович, Вільтьєр (7 + 6 підбирань).

«Прометей»: Еванс (7 + 8 підбирань), Харрісон (17), Кеннеді (13 + 5 підбирань), Петров (19 + 5 підбирань), Сидоров (5), Бєліков, Білан (4), Лукашов, Липовий (3), Мішула, Доу (10 + 6 підбирань + 6 передач), Тихонов.

Спорткомплекс: Santiago Martin Arena (Тенерифе, Іспанія).

Арбітри: Борис Креїч (Словенія), Маріус Чіулін (Румунія), Мехмет Карабілечен (Туреччина).

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
suforza1921
І все ж на відміну від дерев'яного і безтолкового баскетболу від Київ-Баскета виглядали гідно. І це на фоні грізного суперника. Шкода, що припустились в кінцівці кілька прикрих втрат і не закинули вільні трьохи. Але щастить сильнішому. Для Прометея все вирішуватиметься в наступному матчі. Перемога над італійцями гарантує вихід до 1/16, поразка позбавляє практично всіх шансів.
Юрий Сергеевич
Дивився кінець гри. У легіонерів розуміння, що таке командна гра - нуль.
adidas777
Концовку провалили и поплатились за это.
maxno
А какая разница что 2 что 22.