Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 11 листопада 2021, 09:42
3169
0

ФОТО. Напередодні матчу із Болгарією. Тренування збірної України в Одесі

11 листопада о 19:30 на «Чорноморці» синьо-жовті зіграють товариський матч

| Оновлено 11 листопада 2021, 09:42
3169
0
ФОТО. Напередодні матчу із Болгарією. Тренування збірної України в Одесі
УАФ

Передігровий день в Одесі збірна України розпочала зі сніданку, після якого в команди був вільний час та прогулянка за бажанням.

Дехто із хлопців радо скористався з нагоди пройтися Приморським бульваром чи Дерибасівською. Сонячна погода та температура плюс 10 робили ранковий променад приємною нагодою для набуття бадьорого тонусу. Так, одесит Георгій Бущан із задоволенням показав Андрію Ярмоленку та Сергію Сидорчуку архітектурні перлини центральної частини міста.

Основна робота збірної була запланована на вечір. Перед виїздом на тренування було теоретичне заняття, а вже на стадіоні «Чорноморець» – практичне. Після розминки команда виконала набір вправ, спрямованих на координацію, швидкість та стартову вибуховість, запропонованих тренером із фізичної підготовки та реабілітації В’ячеславом Руженцевим.

Під час основної частини передігрового заняття тренерський штаб напрацьовував ту модель гри, яка буде застосована під час контрольного матчу з Болгарією. Виконуючий обов'язки головного тренера Олександр Петраков визначався зі стартовим складом на матч, а щодо заявки з 23 гравців, то для її формування в наставника є час до півночі за європейським часом.

Синьо-жовті традиційно розраховують на потужну підтримку під час матчу в Одесі. Відповідно до обмежень на гру з болгарами може бути заповнено дві третини стадіону «Чорноморець» (18 із 27 тисяч місць). Очікується, що на грі буде близько 10–11 тисяч уболівальників. Однак число має всі підстави для зростання, адже квитки – у вільному продажу.

Національна команда запрошує одеситів на матч, який розпочнеться 11 листопада о 19:30. У вболівальників має бути при собі документ про вакцинацію, свіжий негативний ПЛР-тест, експрес-тест або довідка від лікаря про наявність антигену. Для зручності вболівальників перед стадіоном працюватиме три пункти, в яких можна буде зробити експрес-тест.

ФОТО. Напередодні матчу із Болгарією. Тренування збірної України в Одесі

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.