Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 10 листопада 2021, 18:34
707
0

Леонід БУРЯК: «Не цікавить матч із Болгарією. Ключова гра — з Боснією»

Фахівець поділився очікуваннями від найближчих матчів збірної України

| Оновлено 10 листопада 2021, 18:34
707
0
Леонід БУРЯК: «Не цікавить матч із Болгарією. Ключова гра — з Боснією»
УАФ

Екс-наставник збірної України Леонід Буряк поділився очікуваннями від найближчих матчів української національної команди з Болгарією та Боснією та Герцеговиною.

«Нас не дуже цікавить результат матчу з Болгарією. Але добре, що є така гра із болгарами. У цьому поєдинку ще можна щось змоделювати, щось подивитися. Одні футболісти цього сезону вже трохи переграли, інші недограли. Подивимося, що буде.

Звісно, ​​ключова гра буде з Боснією. Збірна Боснії і Герцеговини — це непроста команда. Хочеться, щоб у боснійців був непростий матч із Фінляндією, яка може зіграти за рахунок організації та самовіддачі. Звичайно, дивитимемося матч України з Болгарією. Але більше стежитимемо за матчем боснійців із фінами, і щоб результат цієї зустрічі був вдалим для нашої збірної. Хочеться, щоб у нас були добрі шанси посісти друге місце у групі.

На даний момент, у найкращому випадку ми можемо вийти на чемпіонат світу, посівши друге місце у групі та опинившись у плей-оф, де продовжиться боротьба за путівку на мундіаль. Але побачимо, як воно буде», — сказав Буряк.

Товариський матч Україна — Болгарія відбудеться в Одесі у четвер, 11 листопада. Початок зустрічі о 19:30 за київським часом. З Боснією і Герцеговиною Україна зіграє на виїзді 16 листопада.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.