Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 10 листопада 2021, 14:19
4991
1

Віталій КЛИЧКО: «Шанси Усика до бою з Джошуа були невеликими»

Легендарний боксер дуже радів перемозі співвітчизника

| Оновлено 10 листопада 2021, 14:19
4991
1
Віталій КЛИЧКО: «Шанси Усика до бою з Джошуа були невеликими»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик та Ентоні Джошуа

«Вічний» чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі, а також київський міський голова Віталій Кличко розповів, наскільки несподіваною для нього була перемога Олександра Усика у бою проти Ентоні Джошуа.
 
«Сашко – молодець. Якщо чесно, я дуже хвилювався. Кажу щиро: у Сашка були шанси, але до бою вони були невеликими. Джошуа більший за Усика, фактурніший, ударніший. Сашко – технік, унікальний для своєї ваги технар, який пересувається на ногах, має прекрасні очі та реакцію, але не має сильного удару, він не панчер. Сашко всі свої нокаути проводив серією ударів, коли супротивник не міг підвестися.
 
Джошуа – панчер із сильним одиночним ударом. До речі, вони обидва перемогли на одних Олімпійських іграх, лише у різних вагових категоріях. Джошуа - природжений важковаговик, потужний, з ударом.
 
Я хвилювався. Саша мав невеликі шанси виграти за очками, і букмекерські ставки про це говорили. Проте він зробив усе, щоб грамотно нав'язати свою тактику ведення бою. Я не вірив своїм очам, як він обманював цього панчера на ногах. Джошуа має велику довжину рук, але Сашко зробив усе, щоб нав'язати свій стиль бою. Я дуже радів – так само, як своїй чи перемозі Володимира», – сказав Віталій.

Відзначимо, що Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів, відібравши пояси WBA, WBO, IBF і IBO, якими володів британець.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tgergt ththt
Приятный коммент, от профи!