Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 10 листопада 2021, 14:25
2502
3

Батько Ф'юрі: «Тайсон за один вечір може перемогти Усика і Вайта»

Пітер Ф'юрі не бачить конкуренції з боку українця

| Оновлено 10 листопада 2021, 14:25
2502
3
Батько Ф'юрі: «Тайсон за один вечір може перемогти Усика і Вайта»
Irish Mirror. Пітер Ф'юрі

Джон Ф'юрі, батько чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, вважає, що його син міг би перемогти Ділліана Вайта та Олександра Усика за один вечір.

«Ділліан Вайт не перебуває на одному рівні з моїм сином, як і всі інші. Тайсон випереджає їх на кілометр. Він переміг найкращого бійця у світі, навіть не набравши форми. Він мав COVID-19 і різні проблеми. 

Уявіть Тайсона у повній бойовій готовності, без фізичних та психологічних проблем, з гарним восьмитижневим тренувальним табором. Я поставив би на нього свої гроші проти будь-якого суперника. Я виставив би проти нього Ділліана Вайта і всіх інших разом. Тайсон може побити Вайта і Усика в той самий вечір, якщо пройде хороший табір, і в нього все буде гаразд із психологією. Я поставлю на це гроші.

Крузерам не побити гігантську 205-сантиметрову та 127-кілограмову бойову машину, чи не так? Вони можуть думати про це лише уві сні. Ніхто не переможе Тайсона. Я говорю це не тому, що він мій син, а тому що Тайсон доводить мою правоту», - сказав Джон Ф'юрі.

Читайте також: Батько Ф'юрі: «Тренер Джошуа врятував Ентоні життя в бою з Усиком».

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
manaero
Посмотрим , что будет говорить этот дедушка , когда Усик с полным комплектом чемпионских поясов будет стоять над свеже отбитой 127 килограммовой отбивной ))
cooperchack
Вот и поставь все свои деньги когда он с Усиком будет драться.Он с горем пополам с наркотиков спрыгнул,да и то не сам ,а тут про два боя за один вечер.Разве что под наркотой ,и то ляжет.
bzzzzzz
не знаю как на счет Усика, но Джошуа и Вайлдера я думаю он бы реально пложил за один вечер