Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
1382
0

ВАЩУК: «Конфлікт Петракова та Маліновського роздутий. Є одна мета»

Фахівець поділився думками щодо ситуації у збірній України

ВАЩУК: «Конфлікт Петракова та Маліновського роздутий. Є одна мета»
Instagram. Владислав Ващук

Екс-захисник збірної України Владислав Ващук висловився про матчі національної команди з Болгарією та Боснією та Герцеговиною, а також прокоментував те, що Петраков та Маліновський більше не перебувають у конфлікті.

«У матчі з Болгарією збірна України має можливість подивитися на гру футболістів, які мало виходить в основному складі, подивитися на їхню боєздатність. Коли у клубах вони грають це одне, а коли грають за збірну – це інше. Для Петракова це буде інформативно. Він зрозуміє, наскільки вони витримують той темп, який задає головний тренер.

Чи є позитивом той факт, що конфлікт Петракова та Маліновського вичерпано? Я думаю, що більше конфлікт роздутий. А насправді який може бути конфлікт? Є одна мета та одне завдання. Гравець хоче грати на високому рівні, він хоче до збірної, хоче захищати кольори національної команди та держави. Головний тренер хоче дати результат, виставити потрібний склад, щоб хлопці грали. Звісно, ​​Маліновський із характером і Петраков із характером. Усі великі футболісти завжди із характером. І все-таки всі завжди грають і досягають великих успіхів», - сказав Ващук.

Читайте також: Олександр ПЕТРАКОВ: «Маліновський? Ми з Русланом перевернули цю сторінку».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.