Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 11 листопада 2021, 22:01
2678
0

Греція – Іспанія. Прогноз та анонс на матч кваліфікації ЧС-2022

Іспанцям потрібна лише перемога

| Оновлено 11 листопада 2021, 22:01
2678
0
Греція – Іспанія. Прогноз та анонс на матч кваліфікації ЧС-2022
as.com

У четвер, 11 листопада, на стадіоні «Тумба» у Салоніках відбудеться матч кваліфікації на чемпіонат світу 2022 року у Катар між збірними Греції та Іспанії. Початок поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Обидві національні команди зберігають шанси потрапити на Мундіаль. Перед цією грою розклад у групі В такий: лідирує Швеція, яка має 15 очок. Далі йде Іспанія із 13 пунктами в активі. На рахунку Греції 9 балів та третя позиція. Грузія та Косово вже втратили шанси на прохід. Таким чином, поєдинок є найважливішим для обох команд у плані боротьби за перші два місця.

Греція

 

«Елліни» вже провели у відборі шість матчів. Вони зіграли внічию з Іспанією, Грузією та Косово, перемогли Швецію та Грузію, а також поступилися Швеції. Безумовно, шанси навіть на друге місце у греків маленькі, але у разі двох перемог у листопадових поєдинках все можливе.

Греція, яка востаннє брала участь у великому турнірі у 2014 році, коли дійшла до 1/8 фіналу ЧС у Бразилії, цей відбір проводить вкрай непереконливо. Підопічні Джона ван'т Схіпа дають бій кожному супернику, але водночас самі не можуть обіграти потенційно слабшого опонента, тож і такий результат.

Іспанія

 

«Фурія Роха» досить несподівано для багатьох йде лише другою. Підопічні Луїса Енріке у шести матчах відбору чотири рази перемогли, але при цьому зіграли внічию з Грецією та програли Швеції, тим самим поставивши себе у незручне становище. Тепер для прямого виходу на Мундіаль іспанцям потрібно перемагати не лише Грецію, а й Швецію в, по суті, лобовому поєдинку.

У жовтні Іспанія брала участь у фінальній стадії Ліги націй. Спочатку «Фурія Роха» у півфіналі пройшла чемпіонів Європи італійців, але у фіналі поступилася чемпіонам світу французам, показавши при цьому непоганий футбол.

На нещодавньому чемпіонаті Європи Іспанія змогла дійти до півфіналу, де у серії пенальті програла Італії. До цього були перемоги над Хорватією та Швейцарією у плей-оф. У групі команда Енріке зіграла внічию зі Швецією та Польщею, а також перемогла Словаччину.

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою 11 матчів. Повна перевага на боці Іспанії, яка здобула 7 перемог. 3 гри завершилися внічию і один раз тріумфувала Греція.

Орієнтовні склади

Греція: Влаходімос, Цімікас, Андруцос, Мавропанос, Саліакіс, Яннуліс, Бакасетас, Бухалакіс, Сіопіс, Цоліс, Масурас.

Іспанія: Де Хеа, Аспілікуета, Алонсо, Гарсія, Ляпорт, Родрі, Бускетс, Коке, Оярсабаль, Сарабія, Піно.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей. Нашою ставкою буде позиція П2 з коефіцієнтом 1.47 по лінії Parimatch.

11 листопада, четвер

Греція – Іспанія
Салонікі. Стадіон «Тумба». 21:45
ТБ-трансляція - Футбол 3
Прогноз Sport.ua — 0:2
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.