Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 13 листопада 2021, 01:01
3579
2

Ярослав АМОСОВ: «Не стримався і дав потиличник хлопцеві з милицями»

Український боєць розповів, як провчив шахрая

| Оновлено 13 листопада 2021, 01:01
3579
2
Ярослав АМОСОВ: «Не стримався і дав потиличник хлопцеві з милицями»
Bellator. Ярослав Амосов

Чемпіон Bellator у напівсередній вазі Ярослав Амосов заявив, що професійний боєць не повинен проходити повз несправедливість на вулиці.

— Будучи бійцем Bellator, ви хоч раз билися на вулиці?
— Просто це не можна називати бійкою, але коли кажуть, що професійний боєць не має битися, це теж не завжди правильно. Якщо ти бачиш якусь несправедливість і проходиш повз, при цьому володіючи навичками, щоб це виправити, це теж дивно. Ось, наприклад, ми їдемо з другом у метро у Києві. Іде хлопець із милицями та просить гроші. І так іде ще при цьому дуже важко. Ми приїжджаємо на кінцеву станцію, я дивлюся – цей же хлопець зав'язує шнурки, але начебто в нього вже з ногами все гаразд. Я своєму другові говорю: «Давай подивимося, що далі буде, стоїмо 10 секунд». І ми дивимося, що цей хлопець бере свої милиці та нормально йде. Ну тут я, звичайно, не стримався, дав потиличник і сказав дещо, - сказав Амосов.

28-річний Амосов – чотириразовий чемпіон світу та триразовий чемпіон Європи з бойового самбо. Українець не програє протягом 26 боїв у ММА.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KIEWADIM
Так можно и до исправляться, что получить до 8 лет, или под ребро. Любой из вариантов так себе. Щас такие реалии , что лучше вызвать полицию , чем лишний раз встревать в передряги.
slafko
Вот это исправил несправедливость, обладая навыками. Посмотрел бы, для начала, кому и куда деньги несет, цыганскому барону или больной матери.