Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 13 листопада 2021, 05:30
1477
3

Чемпіон світу ЗАХАРЄЄВ: «Про профі поки не думаю, готуємось до Олімпіади»

Молодий український боксер поділився планами після перемоги на чемпіонаті світу

| Оновлено 13 листопада 2021, 05:30
1477
3
Чемпіон світу ЗАХАРЄЄВ: «Про профі поки не думаю, готуємось до Олімпіади»
ФБУ. Юрий Захарєєв

19-річний українець Юрій Захарєєв став наймолодшим чемпіоном світу в історії українського боксу. Спортсмен поділився емоціями.

«Емоції чудові, оскільки ми туди їхали за першим місцем, готувалися до цього та показали добрий результат.
Емоцій дуже багато, і словами їх не передати. Я перший, хто зміг у такому віці поїхати та перемогти. Але поки що нічого не відчувається, але я думаю, що через час все зрозумію.

Готувались дуже довго. Були збори в Конча-Заспі, були три тренування на день, ми готувалися, тренер дивився суперників, а потім ми з ним відточували напрацювання, і під кожного суперника знайшли ключик.

З промоутерів ніхто до нас ще не звертався. Про професіоналів ми поки що не думаємо, і готуємося до Олімпіади, куди хочемо поїхати та показати хороший результат», - сказав Захарєєв.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 6
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pychnenko
Все правильно. С олимпийской медалью, - желательно золотой, - в профи, к нему будет совершенно иное отношение, чем если бы он сейчас соизволил туда податься. Терпение, и еще раз, терпение. В спорте, наверное, это очень важно, как ни в какой другой сфере.
vilstep
Согласен, что золото Олимпиады дорогого стоит. Но его еще нужно взять (хотя должен ) . Кроме этого - профи это все же немного другое и чем быстрее "окунется" в эту кухню тем лучше. Что бы добиться действительно больших побед в профи, нужно быстрее туда попасть. Усик и Лома - великие боксеры ( без вопросов ), но по идее им бы еще выступать и выступать, а возраст уже долго не позволит. Хотя ребята только во "вкус" вошли. Особенно Усик . И еще много от стиля зависит, а он у обоих энерго затратный , кстати как и у Захареева. Вспомните Великого Рой Джонса, пока была подвижность и реакция - был "красавец", а чуть замедлился и реакция стала давать сбой и проигрывал не понятно кому..... Хотя решать только Юрию. Но то что появился очень талантливый боксер - однозначно. Удачи и крепкого здоровья Юрий.
aleks19826
Уже в нас був супер-боєцььна олімпіаді в Токіо, якому золото віддавали, а кулака зловив хоч по очках громив бразільця в одну гриву. Немає сумнівів, що той ноу-нейм в профі бразільський матиме рекорд десь 40 на 60 не на свою користь. А хіжняк зі своїми маханнями рук в область опонентів, як не зробить висновків тоже може повторити шлях бразільського олімпійського чемпіона