Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 листопада 2021, 00:58
1698
1

ОФІЦІЙНО. Шахтар продовжив контракт із головою клубної академії

Нова угода португальця Едгара Кардозу розрахована на 2 роки

| Оновлено 09 листопада 2021, 00:58
1698
1
ОФІЦІЙНО. Шахтар продовжив контракт із головою клубної академії
ФК Шахтар Донецьк. Едгар Кардозу та Сергій Палкін

Керівник Центру дитячо-юнацького футболу Едгар Кардозу продовжив контракт із «Шахтарем». Нова угода португальського фахівця з клубом розрахована на 2 роки та діятиме до 31 грудня 2023 року.

Генеральний директор ФК «Шахтар» Сергій Палкін:

«Едгар відповідає філософії розвитку нашої Академії, баченню, за якими принципами вона має розвиватися. Для нас важливими є не титули Академії, а футболісти у першій команді, акцент на індивідуальностях, а не загальнокомандному результаті. Акцент на індивідуальному розвитку футболістів – те, в чому Едгар добре розуміється та показує досить серйозні результати.

Тренерський штаб першої команди дуже добре сприймає те, як розвивається Академія та яких хлопців вона дає. Якщо ви подивитеся на сьогоднішній стиль «Шахтаря» U-19, випускного віку, він повністю відповідає грі, яку показує перша команда. Звідси синергія, взаємозв'язок першої команди та Академії, а це великий крок до успіхів.

Завдання, які стоять перед Едгаром? Щоб щороку перша команда отримувала якнайбільше футболістів. Якщо це буде один футболіст, то це буде дуже і дуже добре. У сьогоднішніх реаліях та вимогах випускнику Академії, щоб потрапити до першої команди, потрібно виконати величезну роботу та докласти максимум зусиль. Весь клуб приділяє цьому велику увагу – для нас дуже важливо, щоб хлопці з Академії грали у першій команді».

Керівник Центру дитячо-юнацького футболу Едгар Кардозу:

«Я щасливий. Це визнання роботи, що ми зробили з минулого сезону – звісно, ​​не лише я, а й усі люди, які працюють разом зі мною в Академії. Ми відповідальні за те, щоб робити більше та краще, і наша головна мета – щоб у першу команду з Академії переходило більше футболістів. У нас є добрі перспективні хлопці. Наша робота – робити максимум, щоб доставляти гравців у першу команду у найкращих кондиціях, які тільки можливі, і надалі рішення приймає головний тренер.

Зараз між першою командою та Академією є добрий зв'язок – вважаю, це велике досягнення. Щодня Де Дзербі запрошує гравців Академії тренуватись із першою командою. Це ключ для хлопців, що дозволяє їм зростати та розвиватися, а також показник, що дозволяє молодим футболістам відчути, яку увагу перша команда приділяє справам Академії. Я вірю, що «Шахтар» і збірні України мають хороші перспективи завдяки розвитку молодих гравців».

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чемпіон світу: «Здається, Мудрик не уявляє, як треба грати у футбол»
Футбол | 30 квітня 2024, 07:42 19
Чемпіон світу: «Здається, Мудрик не уявляє, як треба грати у футбол»

Франк Лебеф висловився про гру українського вінгера

Ронні на висоті. Визначено всіх чвертьфіналістів ЧС зі снукеру
Снукер | 30 квітня 2024, 06:10 2
Ронні на висоті. Визначено всіх чвертьфіналістів ЧС зі снукеру

Лідер світового рейтингу впевнено обіграв Райана Дея з рахунком 13:7

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ValeraValera
Палкин и эти"кардозы" столько пацанов угробили. Продолжайте дальше подписывать!