Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 09 листопада 2021, 04:09
5271
1

Чи поїдуть гравці збірної України до Дженоа? Журналіст оцінив шанси

Реакція Циганика: на олівці у Шевченка опинилися Миколенко та інші

| Оновлено 09 листопада 2021, 04:09
5271
1
Чи поїдуть гравці збірної України до Дженоа? Журналіст оцінив шанси
УАФ. Миколенко та Шевченко

Футбольний журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми Циганик LIVE проаналізував можливість трансферу українських футболістів до «Дженоа», який днями очолив Андрій Шевченко:

«Поки що не можна говорити про те, які українські футболісти можуть посилити «Дженоа». У Шевченка зараз дуже складний календар. У нього поєдинки з «Ювентусом», «Міланом», «Ромою», «Лаціо». Зараз він думає, як із тими футболістами, які є, набрати максимум очок, щоб взимку почуватися спокійно.

Те, що Шевченко думає про українських футболістів, є цілком логічним. Він працював із цими гравцями у збірній України. І вже незабаром Шевченко розумітиме, що є футболісти збірної України, які можуть посилити «Дженоа» та дати результат. Чи будуть це Ярмоленко, Циганков, Миколенко чи Матвієнко? Я хочу сказати, що це буде не так просто.

Якщо у Ярмоленка закінчується контракт влітку і він може стати вільним агентом, то за Матвієнка, Циганкова і Миколенка доведеться платити. І чи захоче «Дженоа» це робити, це вже питання. Але те, що Шевченко тримає гравців збірної України у голові, я впевнений.

Чи перейде Супряга взимку до «Дженоа»? Я сумніваюся. Оскільки на цьому етапі для «Дженоа» ключовими є футболісти, які можуть допомогти залишитися в Серії А. Супрязі, я думаю, ще потрібно багато часу та ігрової практики».

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Burevestnik
Цыганык - экстрасенс!!!
знает кто о чем думает !!!