Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 08 листопада 2021, 17:02
5373
3

Мирон МАРКЕВИЧ: «У Дженоа в Шевченка не буде часу на розгойдування»

Відомий тренер – про призначення легендарного українця на посаду наставника клубу Серії А

| Оновлено 08 листопада 2021, 17:02
5373
3
Мирон МАРКЕВИЧ: «У Дженоа в Шевченка не буде часу на розгойдування»
Getty Images/Global Images Ukraine. Mирон Mаркевич

Екс-голова Комітету збірних УАФ, заслужений тренер України Mирон Mаркевич висловився про нове місце роботи Андрія Шевченка, який очолив італійську «Дженоа».

«Це вибір самого Шевченка, який пропрацював тривалий час із національною збірною України, виявив бажання спробувати себе і на клубному рівні. Оскільки на відміну від Шевченка я маю досвід роботи як з клубами, так і зі збірною, то маю право стверджувати, що це дві великі різниці. Шевченку треба бути готовим до того, що доведеться тренувати у цейтноті та давати результат щотижня. Тим більше, що він прийняв команду, яка знаходиться у нижній частині турнірної таблиці. І від його оперативної щоденної реакції на те, що відбувається в «Дженоа», дуже багато залежатиме.

Згоден, Шевченко має певні переваги, як для іноземця: він знає менталітет італійців, у нього немає мовних проблем, він голосно заявив про себе в «Мілані», як футболіст, але в «Дженоа» у нього не буде часу на розгойдування, а відразу вимагатимуть результат.

До речі, дізнався зі ЗМІ, що Шевченко нібито має домовленість з керівництвом «Дженоа», що навіть у разі вильоту з Серії А він залишиться біля керма. У таке віриться важко. Коли я очолював «Металіст», то нам доводилося грати у Генуї лише з іншою командою — «Сампдорією» і я знаю, які там вимогливі вболівальники. Для них головне результат, а якщо перемог не буде, то обструкції тренеру не уникнути. І немає значення, ти — Шевченко, або Жозе Моуріньйо. Втім, Шевченка для того й запрошували до «Дженоа», щоб він урятував її від неприємностей.

Я бажаю йому успіхів. Свого часу він завоював визнання в Італії як футболіст, а тепер у нього з'явився шанс заявити про себе і на тренерській ниві», - сказав Маркевич.

Джерело Metaratings
Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Леонід Леонідович
Как этот товарищ который давно никто любит умничать....
Stardeck84
"Нет времени на раскачку..." доволе знакомое выражение... он что, первый канал смотрит?