Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 10 листопада 2021, 18:16
1792
0

Вест Хем – Ліверпуль. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Ліверпуль може наблизитися до Челсі

| Оновлено 10 листопада 2021, 18:16
1792
0
Вест Хем – Ліверпуль. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 11-го туру АПЛ «Вест Хем» - «Ліверпуль».

«Ліверпуль» грає у всіх турнірах настільки потужно, солідно та агресивно, що змушує їх суперників лише мріяти про те, як би не програти «мерсисайдцям». Але не всім це вдається. З рахунками 5:0 команда Клоппа обіграла на виїзді «Вотфорд» та МЮ. З рахунком 5:1 у гостях «Ліверпуль» виграв у «Порту» у Лізі чемпіонів. Є в них в активі дві перемоги над мадридським «Атлетіко», що дозволило англійському гранду достроково виграти групу найпрестижнішого єврокубку. У «мерсисайдців» немає жодної поразки в жодному турнірі цього сезону. Вони найбільше забивають, а саме 3 м'ячі у кожній грі. «Ліверпуль» у 14 матчах забив 42 голи! Це фантастичний результат. Внічию з Ліверпулем зіграли тільки «Челсі» (1:1), «Ман Сіті» (2:2), «Брентфорд» (3:3) і «Брайтон» (2:2). Команда Клоппа забиває у кожному матчі.

«Молотобійці» також дуже успішно виступають в АПЛ, перебуваючи вгорі турнірної таблиці. «Вест Хем», як і «Ліверпуль», виграв 6 матчів, але двічі програв. Лондонці 1:2 програли МЮ та 1:2 «Брентфорду». Цікаво, що «Вест Хем» та «Ліверпуль» втрачали очки у матчах із «Брентфордом». «Вест Хем» лідирує у своїй групі Ліги Європи. Лише у четвер лондонці пропустили перші м'ячі та втратили перші очки, зігравши в гостях 2:2 з «Генком». До цього «Вест Хем» перемагав у всіх поєдинках. При цьому Девід Мойєс провів певну ротацію складу з огляду на те, що у «Ліверпуля» на один день більше на відновлення та підготовку до матчу. У плані логістики у «мерсисайдців» також перевага, оскільки вони вдома приймали «Атлетіко». Я спеціально загострюю на цьому увагу, тому що в будь-якій серйозній справі немає дрібниць. Нам усім дуже хочеться, щоб Андрій Ярмоленко відновився до матчу зі збірною Боснії і, як справжній лідер, допоміг обіграти суперника.

Особисто мені матч «Вест Хем» - «Ліверпуль» представляється як тактична дуель дуже висококваліфікованих тренерів. Цікаво, як «молотобійці» нейтралізують атакуючий потенціал суперника та реалізують свої швидкі атаки. Також цікаво буде подивитися на жорсткий пресинг клоппівського «Ліверпуля» та на дії у перехідних фазах, особливо при втраті м'яча. Рекомендую тренерам звернути на це увагу. Буде дуже цікаво.

Загалом обидві команди забивають п'ять голів за матч (три – «Ліверпуль» та два – «Вест Хем»). Пропускають вони в межах одного гола, навіть трохи менше. Припускаю перемогу «Ліверпуля» з мінімальною перевагою у дуже напруженому матчі», - сказав Грозний.

Матч "Вест Хем" - "Ліверпуль" відбудеться 7-го листопада. Початок зустрічі о 18.30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.