Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
|
412
0

Максим СТРЕЛЬНИКОВ: «Докладу всіх зусиль для потрапляння на Євро»

Український гандболіст хоче закріпитися у національній збірній

Максим СТРЕЛЬНИКОВ: «Докладу всіх зусиль для потрапляння на Євро»
ФГУ. Максим Стрельников

Український гандболіст швейцарської «Женеви» Максим Стрельніков потрапив до розширеного складу збірної України, яка готується до чемпіонату Європи.

«Безумовно, буду докладати всіх зусиль для потрапляння на чемпіонат Європи. Це хороший шанс проявити себе і це було б максимально продуктивно для мого розвитку як гандболіста. Раніше я грав тільки у молодіжній збірній України, а також був період, коли залучався до національної команди, але це був підготовчий період. Зараз я почуваюся комфортно на тренуваннях збірної. Радий побачити хлопців, з якими давно не бачився, з якими грали в Україні. Задоволений атмосферою в колективі, задоволений всією організацією зборів.  

У ЗТР я грав тільки у захисті, у центрі оборони, а коли переїхав до Швейцарії, в мене з`явилося багато ігрового часу і в захисті, і в нападі. Граю майже всі 60 хвилин. Щодо збірної, я не можу сказати, що мої вміння у нападі дозволяють мені на рівних складати конкуренцію лівим півсереднім. Але я впевнено почуваюся на тренуваннях і  щодо моєї готовності бути корисним у на позиції лівого переднього краще судити тренеру», - зазначив Стрельніков.

Чемпіонат Європи-2022 пройде з 13 по 30 січня в Угорщині та Словаччині. Збірна України гратиме в групі С, всі матчі якої пройдуть в угорському Сегеді. Наша команда стартує поєдинком проти Сербії (13 січня), у наступному матчі зіграє з Францією (15 січня), а завершить першу групову стадію поєдинком проти Хорватії (17 січня).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.